El públic ha pogut tornar després de molts mesos a veure futbol en directe al Nou Estadi de Tarragona

El Nàstic comença la segona fase contra el Villareal B al Nou Estadi

Els socis afortunats son els que en el seu abonament tinguin el número situat entre el 51 i el 1.011

El Nou Estadi tornarà a tenir públic en el partit del Gimnàstic de Tarragona contra el Villareal B, el pròxim 3 d'abril. L'entitat grana ha rebut la conformitat i l'autorització per accedir públic dins la resolució del Procicat i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, els socis que podran recollir la seva entrada per presenciar el duel davant el filial groguet son tots aquells que el seu abonament  tinguin el número situat entre el 51  i el 1.011

De les 1.000 entrades permeses en instal·lacions i equipaments a l'aire lliure, 960 corresponen a l'interval definit per l'entitat, 50 destinades a socis Premium —més de 50 anys com a abonats—, 50 per a socis penyistes i 50 per a patrocinadors socis del Club Empresa. En total, 1.100 socis amb possibilitat d'entrada, però només els 1.000 primers tindran accés al seient. 

L'entitat aplicarà totes les mesures  del protocol intern per evitar el contagi de la Covid-19 en els partits de futbol al Nou Estudi. 

Qui podrà assistir al Nàstic – Villarreal CF B?

Al partit podran anar tots els socis  entre el número 51 i 1.011 i, a partir de dimecres  a les 16 hores, tots els socis 2020-2021, independentment del seu número a l’abonament, podran recollir la seva entrada als dos punts d’atenció.

Per poder entrar a l'estadi, només serà vàlida l'entrada facilitada des de l'entitat prèviament i no funcionarà el carnet de soci. Així doncs, quan es vagi a recollir l'entrada caldrà donar conformitat al document d'autoresponsabilitat i mostrar el DNI, NIE o passaport vigent.

Els socis afortunats —entre el 51 i el 1.011— residents fora de la comarca del Tarragonès tenen temps fins el dimecres a les 13.30 hores per enviar un correu a protocolo@gimnasticdetarragona.cat sol·licitant l'entrada pel partit, que podran recollir el mateix dissabte. En altres casos, no s'acceptarà cap tipus de reserva prèvia.

La fila i el seient assignats en l'abonament 2020-2021 no es correspondran amb la de l'entrada, la qual serà intransferible i amb seient assignat per tal d'identificar tots els participants i assegurar la traçabilitat dels espectadors. Únicament els menors de fins a 8 anys i amb carnet de simpatitzant podran seure a la cadira confrontant a la del soci/responsable.

Horari de recollida d’entrades

Des d’aquesta tarda i fins dijous, com també el dissabte, els socis podran passar a recollir la seva entrada pel partit inicial de la fase 2 del campionat davant el Villarreal CF ‘B’, que es disputarà el dissabte 3 d’abril a partir de les 17 hores.

A les Oficines del Nou Estadi es podran recollir dilluns de 16 a 20 hores; i de dimarts a dijous de 9 a 13.30 hores i de 16 a 20 hores. Dissabte es podran agafar des de les 10 fins a l'inici del partit. D'altra banda, de dimarts a dijous de 10 a 14 hores es podran recollir a la Botiga-Museu a l'avinguda Catalunya.


El dia de partit

Una hora abans de l'inici del Nàstic-Villarreal B, el Nou Estadi obrirà les portes i només es podrà accedir per la porta indicada a l'entrada. A més, els seients assignats estaran assenyalats amb un adhesiu. 

Per accedir, es comprovarà la temperatura als assistents (màxim 37.3 ºC) i l'ús correcte de la mascareta. A l'interior de les instal·lacions està prohibit fumar i, durant la sortida, es farà per sectors i s'indicaran per la megafonia i el videomarcador.
 
 
En els accessos i a l’interior del Nou Estadi hi haurà diferents cartells i infografies amb les mesures a seguir en tot moment, així com dispensadors de gel hidroalcohòlic. Mentre que els serveis de bar de l’interior de l’Estadi romandran tancats.