Olmo i Querol cobren i la plantilla del CF Reus demana perdó a Bartolo

L’entitat paga les mensualitats pendents a Jesús Olmo i David Querol i continuaran formant part del CF Reus. El vestidor recula i demana perdó a Xavi Bartolo

L’olla del CF Reus Deportiu segueix bullint a marxes forçades. Si aquest matí el club era focus d’atenció pel comunicat de la plantilla envers les declaracions del seu entrenador, hores més tard ho és per dos factors: una disculpa i dos cobraments.

 

La bona notícia recau en el fet que l’entitat ja ha realitzat les transferències econòmiques de les mensualitats pendents als futbolistes Jesús Olmo i David Querol, segons el Diari de Tarragona i com confirma un club que, a hores d'ara, no té previst pronunciar-se al respecte. D’aquesta manera, el CF Reus s’assegura la continuïtat de dos jugadors que en les pròximes hores podien quedar desvinculats, deixant amb només deu integrants professionals la primera plantilla ganxeta.

Tota la plantilla del primer equip, al corrent

A Jesús Olmo i a David Querol se’ls hi devia les mensualitats del mes de setembre, octubre i novembre, fet que els va permetre acollir-se al procediment abreujat quan la primera ronda de denúncies va ser atesa. Tot i que ambdós jugadors ho van fer amb uns dies d’endarreriment per qüestions diverses, finalment van decidir denunciar el club per cobrar de la mateixa manera que havien fet onze dels primers dotze denunciants.

 

Jesús Olmo durant la presentació de lal seva renovació
Jesús Olmo seguirà defensant els colors del CF Reus | Joan Alfons López

D’aquesta manera, el club evita una nova fuga de jugadors i es queda, a hores d’ara, amb tretze jugadors del primer equip tot i que només poden competir dotze per la manca d’inscripció de Karim Yoda. Amb els esportistes professionals el deute ha quedat eixugat i no caldrà tornar a passar comptes fins al pròxim dijous 10 de gener, data quan el club haurà de fer efectiu el pagament de la nòmina corresponent al mes de desembre. En el cas que no es pugui afrontar aquesta despesa, l’entitat tornarà a deure un mes als tretze futbolistes del primer equip, situació que si s’allargués en el temps, aniria a parar a una nova ronda de denúncies el pròxim 10 de març.

Ara bé, aquesta darrera situació quedaria totalment descartada segons Xavi Bartolo, tècnic de l’equip. El lleidatà no veu un llarg recorregut a l’entitat si la solució econòmica total no arriba abans de deu dies.

La plantilla recula i demana perdó a Bartolo

Fa pocs minuts, la plantilla del CF Reus Deportiu ha demanat disculpes de forma pública a Xavi Bartolo, tècnic de l’equip. Mitjançant un nou comunicat, els futbolistes han editat el discurs que oferien aquest migdia on carregaven contra les declaracions del seu entrenador i han emès la mateixa carta eliminant dues afirmacions: el punt on catalogaven de sorprenents les declaracions de Bartolo i asseguraven que anaven en contra de la plantilla i el punt on deixaven clar que, tot i que no comparteixen decisions de l’entrenador, mai ho han manifestat de forma pública com ell sí que havia fet amb els esportistes.

Ara, segons el novè punt del nou comunicat, els futbolistes asseguren que «hem decidit retirar els punts 2 i 5 de l’anterior comunicat. Per una mala interpretació no hem estat justos amb el nostre entrenador i demanem disculpes». D’aquesta manera, els mateixos jugadors intenten apagar un foc que ha cremat molt en les últimes hores a can CF Reus i el seu entorn.

 

David Querol està travessant un moment delicat després d'una lesió que s'està eternitzant
El gol de Querol a Málaga podria no ser el darrer com a roig-i-negre | CF Reus