Onolfo afirma que es quedaran a Reus passi el que passi‪

Clifton Onolfo, president i CEO del CF Reus, afirma en la manifestació on s’han ajuntat prop d’un miler de seguidors que vol ajudar el club a renéixer de nou
La bandera dels EEUU no ha faltat a la cita, al costat de la del CF Reus | Laia Solanellas

 

Prop d’un miler de seguidors del CF Reus s’han reunit aquest vespre a la Plaça Prim de la ciutat per manifestar-se després de la decisió de LaLiga d’expulsat el club del futbol professional i impedir-li poder competir en el futbol professional les pròximes tres temporades. La convocatòria, molt més nombrosa que la realitzada dilluns passat, ha comptat amb la presència de Clifton Onolfo, nou president i CEO del CF Reus Deportiu després que el Consejo Superior de Deportes validés la compra del 99,7% de les accions de la Societat Anònima Esportiva.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Onolfo vol una reunió amb Tebas i afirma que seguirà passi el que passi

La nombrosa manifestació ha donat inici passats uns minuts de les 20.30 hores a la Plaça Prim amb un sentit minut de silenci per la mort de Kelly, la menor assassinada a Reus en nou cas de violència masclista. Els seguidors han continuat la protesta amb càntics contra Javier Tebas, president de LaLiga, fet que ha provocat que Onolfo demanés a tothom que no es cantés res contra el màxim dirigent del futbol professional a Espanya. L’empresari nord-americà ha estat el centre de les mirades, rebent desenes de peticions de fotografies i sent el nucli de moltes cantarelles dels seguidors.

 

Prop d'un milers de seguidors han omplert el carrer Monterols de Reus | Laia Solanellas

 

El nou president i CEO del CF Reus també ha atès els mitjans de comunicació presents on ha deixat clar que espera poder reunir-se amb Javier Tebas pròximament: «Només demanem a Tebas una oportunitat en forma de reunió». Onolfo, que ha demanat paciència a l’entorn perquè ara s’enceta un període d’espera, ha afirmat que «volem tirar endavant aquest projecte, hem vingut a Reus per quedar-nos, sento passió pel club i espero ajudar el CF Reus a renéixer de nou i tornar al lloc on es mereix».

  

 

 

Els aficionats presents, que han vist com Clifton Onolfo petonejava un pin del club quan el seu nom era corejat, també han tingut un record per la figura de Jordi Pitarque i la de Xavi Bartolo, tècnic de l’equip. La manifestació ha finalitzat a la Plaça Mercadal després de recórrer i omplir el Carrer Monterols. La façana de l’Ajuntament, que comptava amb la presència de l’alcalde Carles Pellider, del regidor d’esports Jordi Cervera i de l’expresident roig-i-negre Salvador Batlle, ha estat el punt final d’una manifestació que deixa clar el malestar del seguidor reusenc amb la situació que travessa el seu club.

 

Clifton Onolfo, nou president i CEO del CF Reus, davant dels seguidors ganxets | Laia Solanellas

 

També et pot interessar...