Les pluges suspenen el Reus-Bar莽a i diferents entrenaments

Les fortes pluges que afecten especialment les Terres de l'Ebre i el Baix Camp provoquen la suspensi贸 del Reus-Bar莽a d'hoquei per goteres al Palau. El N脿stic altera la seva agenda de cara a l'entrenament de dimecres
Les fortes pluges han afectat l'esport del Camp de Tarragona | Joan Alfons L贸pez

 

Les fortes pluges que han caigut aquest vespre a les Terres de l'Ebre i el Baix Camp amb especial intensitat han provocat afectacions en el desenvolupament de l'esport del Camp de Tarragona. La principal alteraci贸 s'ha produ茂t al Palau d'Esports del Reus Deportiu on s'ha hagut de suspendre el partit contra el FC Barcelona, corresponent a la jornada 5 de l'OK Lliga 2019-2020. La contund猫ncia de l'aiguat i el millorable estat del sostre del pavell贸 han provocat una s猫rie de goteres que han mullat la pista, impedint el correcte desenvolupament d'un encontre que no s'ha arribat a iniciar. Els 脿rbitres han decidit ajornar l'encontre i els dos clubs no s'han oposat, quedant susp猫s un encontre que haur脿 de trobar una nova data per disputar-se.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Amb previsi贸 havia treballat una Fundaci贸 Futbol Base Reus que ja havia ajornat els entrenaments dels equips de futbol 7 d'aquesta tarda, mentre que el N脿stic s'ha vist obligat a canviar d'ubicaci贸 pel que fa a l'entrenament de dimecres. En lloc de fer-lo a les instal路lacions del Complex Esportiu Futbol Salou, s'exercitar脿 a les 10.30 hores a les instal路lacions de l'Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet.

 

 

 

 

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris