Pol Freixanet serà entrevistat a TarragonaDigital

TarragonaDigital entrevistarà durant les pròximes hores a Pol Freixanet i t'oferim la possibilitat de participar activament deixant la teva pregunta al porter roig-i-negre
Pol Freixanet durant un partit de pretemporada a l'Estadi | CF Reus

 

Pol Freixanet, porter del CF Reus Deportiu, serà el pròxim entrevistat en clau esportiva a TarragonaDigital. El futbolista de 27 anys nascut a Manresa serà el protagonista d'aquesta setmana dins de la cobertura informativa de l'entitat roig-i-negra i analitzarà l'actualitat que envolta l'equip, la ressaca de la darrera jornada, allò que li espera a l'equip de cara al pròxim encontre i d'altres qüestions. A més, us oferim la possibilitat de participar activament de l'entrevista que es realitzarà dimecres 10 d'octubre a les instal·lacions del Nou Camp Municipal de Cambrils, infraestructures que el conjunt ganxet està fent servir els darrers dies davant la impossibilitat de poder trepitjar cap dels terrenys de joc de l'Estadi. Podeu deixar les vostres qüestions mitjançant el correu electrònic esports@tarragonadigital.com i també podeu col·laborar mitjançant les xarxes socials mencionant @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook. Dimecres a les 10.00 hores finalitzarà el període per participar, quedant excloses totes les preguntes que arribin posteriorment a aquest termini.

Freixanet, a l'espera de la Copa

Pol Freixanet està vivint en primer persona allò que suposa lluitar per un lloc a la porteria del CF Reus. Aquesta, defensada per Èdgar Badia de forma quasi tirànica des del mes de gener del 2014, sembla propietat exclusiva del porter format a l'Espanyol i Freixanet intenta lluitar per gaudir d'oportunitats. I no serà perquè el rendiment del manresà no és elevat. Aquesta temporada només ha jugat un partit oficial i va ser un dels jugadors més destacats del matx contra l'Osasuna a la Copa del Rei. La seva brillant actuació va impedir el primer gol dels navarresos i va permetre el triomf i la posterior classificació dels roig-i-negres.

La publicació de l'entrevista, a la tarda

Aquesta entrevista, com totes les que es realitzaran durant la temporada, es publicarà durant la tarda del mateix dia de la realització de la mateixa. TarragonaDigital us oferirà en format vídeo tota la conversa amb el protagonista roig-i-negre, arxiu que anirà acompanyat d'un resum mitjançant un text i diferents fotografies.

"Jordi Abella: «Tenim condicionants que t'impedeixen treballar amb regularitat»" "VÍDEO: L'actuació del Club Patí l'Aldea per guanyar el bronze al mundial"