Els jugadors del Nàstic celebrant la remuntada

Positiu de Covid-19 al Gimnàstic de Tarragona

El contagi s'ha detectat en la ronda de test ràpids d'antígens practicada a la plantilla

Contratemps al Gimnàstic de Tarragona. En la ronda de test ràpid d'antígens practicada en el matí d'aquest dimecres, 3 de febrer, un integrant del primer equip del Nàstic ha resultat positiu. En obtenir-se aquest resultat provisional, s'han seguit tots els protocols sanitaris establerts i ha estat aïllat al seu domicili. 

Durant aquest dimecres tots els integrants del primer equip se'ls hi farà un test PCR. En tenir els resultats, es definirà el programa d'entrenaments del club els pròxims dies. A causa d'aquest positiu, la sessió d'entrenament d'avui ha quedat suspesa. També s'han anul·lat tots els actes amb presència d'integrants del primer equip de l'entitat.

Entrades i sortides al mercat d'hivern al Nàstic

El Nàstic, líder destacat del seu grup, ha aprofitat el mercat hivernal per reforçar la plantilla i donar sortida alguns jugadors. En les últimes hores, l'entitat grana ha incorporat al lateral tarragoní Guillem Jaime, procedent del Castelló, per competir la titularitat a Albarrán. Toni Seligrat també podrà comptar amb Feras, migcampista saudita que va arribar durant el mes de febrer del 2020, i ha demostrat una gran evolució en la faceta ofensiva i defensiva guanyant-se una fitxa sub-23. També s'incorpora més pólvora al davant i s'incorpora procedent de l'Alavés Andrei Lupu, que signa fins a final de temporada amb una mes d'opcional, igual que Feras. El primer nom confirmat era el de José Aurelio Suárez, qui ja ha defensant la porteria grana contra el Badalona i Olot deixant-la a 0 en totes dues ocasions.

En l'apartat de sortides, en les últimes hores el Nàstic va confirmar les cessions de Prudhomme, que se'n va al Differdange 03 FC de la Primera Divisió de Luxemburg, i Pol Prats que s'incorpora a la Unió Esportiva Olot. D'altra banda, Jonathan Pereira finalitza la seva vinculació amb l'entitat grana. El davanter gallec va arribar l'estiu del 2019 amb el cartell de fitxatge estrella, però el baix rendiment l'ha deixat sense lloc a la plantilla. La primera baixa d'aquesta temporada era la de Wilfred  per motius personals.