GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Fundació Futbol Base Reus ja és una realitat i dimarts 28 serà presentada

La Fundació Futbol Base Reus serà presentat dimarts vinent a les 19.30 hores amb la presència dels tècnics i de les famílies dels jugadors
El futbol base del CF Reus sobreviurà passi el que passi amb el primer equip | CF Reus

 

La Fundació Futbol Base Reus ja és una realitat. La institució creada per garantir la continuïtat i el manteniment íntegre del projecte del futbol base, femení i Geniune del CF Reus Deportiu ja està totalment tramitada de forma legal i és una realitat que dimarts 28 de maig a les 19.30 hores es presentarà de forma oficial davant la societat. L’acte es realitzarà a l’Auditori Antoni Gaudí de Fira Reus i serà un acte que es realitzarà de cara al públic amb la presència de les famílies del futbol base del CF Reus Deportiu i de la plantilla tècnica que dirigeix el futbol formatiu ganxet.

 

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Reus. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!

 

Pendents del concurs de creditors

La setmana vinent s’esperen novetats sobre l’informe de viabilitat de l’administrador concursal, persona que ha col·laborat de forma activa en la realització d’aquesta fundació. Com es recorda en el comunicat de premsa de la Fundació per anunciar la seva presentació en societat, «la situació en què està immersa la SAD ha provocat que els impulsors de la Fundació hagin sumat tots els esforços necessaris per preservar el futbol base, assumint la gestió i assegurant la continuïtat del projecte, en estreta col·laboració amb l’administració concursal i les diferents administracions públiques».

 

També s’agraeix l’estreta col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, «organisme que ha estat determinant en la concreció d’aquest acord i a la que volem agrair el seu suport». La Fundació també «assumirà la continuïtat de l’equip Genuine, ja sigui a La Liga Genuine un cop es confirmi la possibilitat de seguir competint, o encetant un nou projecte adequat a la nova realitat». La gran predisposició que ha prestat l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d’esports, Jordi Cervera, és quelcom que la Fundació no obvia. Dimarts 28 a les 19.30 hores, el futbol base del CF Reus veurà convertit en realitat un dels seus desitjos: seguir vivint passi el que passi amb la Societat Anònima Esportiva.