Bonilla, Lolo Plá i Habran, presentats a can Nàstic

Els tres darrers fitxatges del conjunt grana han passat per la sala de premsa per oferir les seves primeres sensacions com a nastiquers
Els tres nous jugadors del Nàstic han posat amb el president Josep Maria Andreu | Joan Alfons López

 

Dos dies han estat suficients a can Nàstic per presentar oficialment els set fitxatges ja confirmats per al primer equip que dirigeix el lleidatà Xavi Bartolo. Si dimarts els protagonistes eren Ferran Giner, David Goldar, Carlos Albarrán i Damián Petcoff, avui ha estat el torn per a Javier Bonilla, Lolo Plá i Romain Habran. Els tres esportistes han passat per la sala de premsa del Nou Estadi després de l’entrenament realitzat a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou i han mostrat la seva predisposició a aconseguir els objectius marcats a la Budallera.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Javier Bonilla, content de poder lluir ja el color grana | Joan Alfons López

 

Javier Bonilla, d’Alacant a Tarragona en dos dies

Bonilla ha posat llum al seu fitxatge pel Nàstic. El futbolista va estar a prop de tancar la seva incorporació amb l’Hércules però el conjunt tarragoní, a darrera hora, es va avançar als moviments alacantins: «Ho tenia quasi tancat amb l’Hércules però al final es va complicar i quan em va trucar el Nàstic, no m’ho vaig pensar. Vam tardar dos dies entre que vaig rebre la trucada i es va portar a terme. Per sort, estic aquí». Pel que fa a la gespa, Bonilla afirma que pot oferir «compromís amb l’equip i el club per donar-me l’oportunitat de venir aquí» i es defineix com un jugador que té com a punts forts «la pilota aturada, l’estratègia i la incorporació en atac». Bonilla, lateral esquerre de 28 anys, s’ha vinculat amb els grana per dues temporades.

 

Lolo Plá davant de l'escut gegant a les portes del Nou Estadi | Joan Alfons López

 

Lolo Plá, gol sense ser davanter referència

Manuel Coronado Plá, futbolísticament conegut com a ‘Lolo Plá’, és el futbolista golejador més important que el Nàstic ha incorporat fins ara. Amb experiència contrastada a Segona B, l’atacant de Mèrida buscarà consolidar-se i estabilitzar-se a Tarragona després d’anys plens de cessions i viatges arreu de la geografia espanyola. Busca estabilitat dins i fora del camp, tot i que sobre la gespa té clar on s’ha de situar per treure el millor rendiment: «De segon davanter és on millor em trobo, tot el que sigui a prop de l’àrea és on estic a gust».

 

Haver marcat una cinquantena de gols al llarg de la seva carrera no suposa una pressió en la seva arribada al Nou Estadi: «Pressió no hi ha però vens amb ganes de fer-ho el millor possible, donar el màxim. Tot arribarà, no t’asseguro moltíssims gols però tampoc pocs, cal estar més centrat en el grup, l’èxit de tot és el conjunt. Tant de bo marqui pocs gols i pugem». Ja ho va aconseguir amb l’Elche durant el juny del 2018. Ara, buscarà repetir-ho.

 

Romain Habran ja posa amb l'escut del Nàstic | Joan Alfons López

 

Romain Habran, el fitxatge estrella

Josep Maria Andreu, president del Nàstic, presentava l’atacant francès com el ‘fitxatge estrella’, pressió que rep amb bon gust el nou futbolista nastiquer: «En la vida s’ha de saber acceptar les responsabilitats i jo ho assumeixo, estic molt agraït que tinguin aquesta opinió sobre mi, és molt important la confiança que tinc amb l’entrenador», ha assegurat en francès amb la col·laboració de la traducció de David Alonso, membre de l’organigrama d’oficines del club. Habran s’ha definit com un jugador «ràpid, tècnic, amb bon toc de pilota i de transició». A més, ha assegurat que ha escollit el Nàstic «per la història que té el club, no vaig dubtar quan vaig rebre l’oferta».

 

El setè fitxatge grana ja s’ha entrenat aquest matí sota les ordres de Xavi Bartolo a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou, terrenys de joc que els grana utilitzaran demà divendres i passat demà dissabte a les 10.00 hores. Diumenge gaudiran de jornada de descans al matí i encetaran a la tarda el viatge cap a Olot, on realitzaran l’estada habitual de pretemporada.