Gordillo segueix esperant fitxatges després de la derrota a Gijón

El tècnic grana insisteix en la falta d'efectius per a poder competir contra els rivals. Jordi Virgili, vicepresident del Nàstic, es mostra comprensiu i anuncia dos o tres fitxatges
Abraham, Gordillo i Márquez, principals veus després de l'Sporting-Nàstic (2-0) | TarragonaDigital

El Nàstic ha paït de diferent manera la derrota al camp del Real Sporting (2-0). Els grana no han pogut extreure quelcom de positiu d'Astúries i el tècnic José Antonio Gordillo ha analitzat l'ensopegada després del matx: «No hem entrat bé al partit. Hem regalat i hem estat imprecisos en les passades i la sortida de pilota, com en el primer gol. Fins aleshores estàvem igualats». El sevillà no ha volgut desmerèixer la millora del seu equip en el segon temps: «Hem entrat millor a la segona meitat però el segon gol ens ha fet molt mal».

José Antonio Gordillo reitera que vol més fitxatges

Jordi Virgili, comprensiu amb la derrota

Javi Márquez fa autocrítica després de l'ensopegada

Abraham defensa la competitivitat de la plantilla

Pendents de Fali

Gordillo no ha obviat la situació d'un Fali que ha pres mal en el genoll dret. Tot i que ha aguantat la primera meitat sobre la gespa, en el descans ha estat substituït: «Fali té una lesió de genoll. Està bastant adolorit. Demà li farem proves, però encara no sabem si és greu ni l'abast de la lesió», ha explicat l'entrenador grana. Un Gordillo que ha anat més enllà a l'hora de comentar les seves inquietuds: «La meva principal preocupació és la falta d'efectius, per això puc fer poques variants durant el partit. Falten jugadors a la defensa i migcamp». A més, ha destacat que «Arzo ha quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica».

Márquez és autocrític i Abraham defensa la competitivitat del vestidor

Els futbolistes també han estat protagonistes després del matx. Javi Márquez, avui titular per segon cop, ha reconegut que «hem concedit ocasions en moments puntuals, que ens han costat cares. Pràcticament no hi ha hagut ocasions de l'Sporting a la primera part. Els detalls et fan guanyar o perdre en aquesta categoria. Nosaltres fem la nostra feina. Llàstima de la lesió de Ramiro, esperem tenir-lo aviat competint».

Abraham, per la seva banda, ha dit que «marxem fotuts per la derrota però cal mirar el més positiu, en el segon temps hem sortit bé». A més, el barceloní defensa el nivell actual de l'equip: «Ja som competitius, el que vingui serà millor tot i que els que ja hi som també som bons»

Jordi Virgili, vicepresident del Nàstic, més comprensiu

Virgili ha passat per la zona mixta del Molinón i malgrat que està trist per l'ensopegada, no ha dramatitzat: «Sabíem que era un camp molt difícil, sap greu la derrota però no estem preocupats». Sobre la feina a fer fins de la direcció esportiva, «tenim clar que és el que es necessita, poden haver-hi dues o tres incorporacions, el mercat està molt obert».

"Crònica Sporting-Nàstic: Els grana, tous en defensa, cauen al Molinón" "Escolta l'Sporting-Nàstic (jornada 2) amb el Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio"