ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

La penya roig-i-negra Redblacks entrega 3.100 euros als treballadors del club

El grup d’animació s’ha encarregat d’entregar 3.109,26 euros als treballadors del club després de la recaptació realitzada per internet i físicament
Foto de família de l'acte d'entrega dels diners | CF Reus

 

Dos representants de la Penya Redblacks, grup d’animació del CF Reus Deportiu, han fet entrega aquest matí de dilluns d’un total de 3.109,26 euros als treballadors de l’entitat propietat de Clifton Onolfo. Aquesta xifra correspon als diners recaptats mitjançant una campanya de recollida a Gofundme i també mitjançant la recollida física de diners en la prèvia del partit que enfrontava el CF Reus al CD Numancia el passat 12 de gener, duel que ha resultat ser el darrer d’aquesta temporada. La massa social ganxeta es va mobilitzar per aportar el seu gra de sorra quan el club es trobava agonitzant en mans de Joan Oliver i ara, quasi un mes després, ja han pogut donar els diners recaptats als seus destinataris.

 

Els treballadors, agraïts

Com era previsible, els treballadors del CF Reus Deportiu que avui es trobaven a les oficines s’han mostrat agraïts per aquest detall que representa la massa social dels del Baix Camp. Després de cinc mesos sense cobrar (no reben cap nòmina des del passat estiu), estudien ara com repartir els 3.109,26 euros entre ells. Així ho comunicaven als mitjans de comunicació després de rebre els diners en metàl·lic durant el matí a les instal·lacions de l’Estadi Municipal roig-i-negre.

 

Avui, representants de la penya d’animació RedBlacks, han entregat als treballadors del CF Reus els diners que han recollit les darreres setmanes entre l’afició roig-i-negra. En total s’han recollit 3.109,26€. Com no pot ser d’una altra manera, els treballadors del club (que estem vivint una situació extremadament delicada després d’acumular 5 mesos sense cobrar) estem molt agraïts per aquest gest de l’afició. Com que, a dia d’avui, els nous propietaris del CF Reus encara no han abonat cap nòmina a cap treballador, ara mirarem entre tots com gestionem i repartim aquests.