CRÒNICA

El Reus Deportiu i el Calafell no fallen i guanyen en la jornada intersetmanal

El Reus Deportiu Virginias s'imposa per la mínima al Sant Just i el Parlem Calafell guanya a la pista del Caldes. És el primer triomf roig-i-negre a la lliga i el segon de dos dels verds

17 d'octubre de 2024, 16:03
Actualitzat: 16:03h

Jornada intersetmanal d'or després de les victòries del Reus Deportiu Virginias i del Parlem Calafell a la jornada 2 de l'OK Lliga. Ambdós conjunts, que van començar el torneig diumenge, ha afrontat una jornada intersetmanal que els ha anat de luxe per sumar tres punts per la via ràpida. Els reusencs s'han imposat per la mínima (2-1) al Sant Just i els calafellencs ho ha fet amb una mica més de solvència (1-3) a la pista del Caldes.

Victòria ajustada per estrenar-se

El Reus Deportiu Virginias ha sumat la primera victòria de la temporada a la lliga després de patir una mica contra el Sant Just. Els barcelonins s'han avançat en el marcador en el minut 2 aprofitant un contraatac que Pujalte ha definit perfectament per dalt davant Càndid Ballart. Els ganxets han necessitat una estona per recompondre's i l'empat no ha estat efectiu fins que Maxi Oruste engaltava un potent xut sec amb assistència de Marc Julià en el minut 20.

L'equilibri al marcador es mantindria amb dos conjunts que no renunciaven a res. S'ha hagut d'esperar a l'equador del segon temps per veure com Oruste li tornava el favor a Marc Julià per anotar el gol del triomf. Assistència de l'argentí per a que l'olotí transformés el 2 a 1 en el segon pal, lliure de marcatge. Els homes dirigits per Jordi Garcia encara patirien una mica quan Ballart evitava l'empat en un llançament de penal en el minut 46.

El Calafell de Cabestany, amb pas ferm

El Parlem Calafell ha estat més contundent després d'imposar-se per 1 a 3 a la pista del Caldes. Els homes que aquesta temporada estan dirigits per Guillem Cabestany encarrilaven el triomf en els primers 25 minuts. Sergi Miras estrenava el marcador en el minut 10 amb una internada per la banda dreta i una rematada per dalt que no podia aturar el porter local Arnau Martínez. Marimon, amb un llançament des de la seva pista i afavorit per la mala sort dels barcelonins, veia com pujava el 0 a 2 en el minut 18.

Sergi Miras tornaria a veure porteria en el segon temps. Minut 31 i un xut sec des de la frontal després d'una bola aturada acabava al fons de la xarxa local. El 0 a 3 ha estat un cop massa dur que el Caldes només ha pogut maquillar. Una jugada individual de Ballart era l'1 a 3 en el minut 40, una diana anecdòtica que no ha fet perillar els tres punts per al Parlem Calafell.

Amb aquests triomfs, el Parlem Calafell i el Reus Deportiu Virginias es troben entre les quatre primeres places de la lliga. Els verds són segons empatats amb el Barça i el Liceo a sis punts mentre que els reusencs són quarts amb quatre. Sense temps per descansar, la pròxima cita serà dissabte a les 19.30 hores amb un Calafell-Vilafranca i diumenge a les 16.15 hores amb un Lleida-Reus Deportiu.