El Reus Deportiu ja coneix dia i hora de la Supercopa d'Hoquei patins 2018

Els roig-i-negre jugaran la semifinal contra el Liceo i l'altre partit el juguen Barça Lassa i Noia Freixenet
Marc Torra ha anotat el 3 a 2 que avançava provisionalment el Reus Deportiu | Laia Solanellas

 

La Supercopa d'Hoquei patins 2018, que es disputarà els dies 15 i 16 de setembre al Pavelló Olímpic de l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia, ja té horari. El Reus Deportiu jugarà el partit de semifinal contra l'Hoquei Club Liceo i, d'altra banda, el FC Barcelona Lassa s'enfrontarà al CE Noia Freixenet. En aquest sentit, les semifinals es jugaran el dissabte 15 de setembre i la gran final serà el diumenge dia 16.

 

El Reus Deportiu es jugarà una plaça a la final amb el Liceo

La Supercopa d'Hoquei patins es disputa a un sol partit amb el format de final a quatre. En aquest sentit, els participants són: el campió de l'OK lliga, el Barça Lassa, el campió de la Copa del Rei, la qual també va guanyar el Barça, l'equip organitzador de la Supercopa 2018, el CE Noia Freixenet, i el millor equip classificat de la temporada anterior que no sigui cap dels equips ja esmentats, l'HC Liceo classificat en segona plaça. D'altra banda, en cas que el campió de lliga i copa, com passa enguany, sigui el mateix, participarà el millor classificat de l'OK Lliga de la temporada que no sigui cap dels equips anteriors, en aquest cas el Reus Deportiu per ser el tercer classificat.

 

El Reus Deportiu jugarà contra l'HC Liceo el dissabte 15 de setembre a les 19.00 hores, el primer partit de semifinal. Així doncs, els roig-i-negre que no comptaran amb els reusencs recentment proclamats campions d'Europa Albert Casanovas i Raül Marín, es disputarà una plaça amb els gallecs per a la final del diumenge 16. L'altra semifinal la disputaran el campió de lliga i copa, Barça Lassa i el Noia Freixenet, amfitriona del torneig, que es disputarà el dissabte 15 a les 21 hores.

 

La final de la Supercopa d'Hoquei patins serà el diumenge 16 de setembre a les 20 hores, al Pavelló Olímpic de l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia.

 

El Reus Deportiu jugarà contra el Barça Lassa a les jornades 14 i 29 | @FCBHoquei

 

Sortejat el calendari de la temporada 2018-2019 de l'OK Lliga

El Reus Deportiu ja coneix el calendari de la temporada 2018-2019 de l'OK Lliga. Els roig-i-negre debutaran contra el CE Vendrell al Pavelló Olímpic de la capital del Baix Camp el 22 de setembre a les 21 hores.

 

D'altra banda, la darrera jornada de lliga serà l'1 de juny del 2019 i el Reus Deportiu jugarà contra el CP Voltregà, en horari unificat tots els partits a les 20 hores.

 

Els encontres entre Reus Deportiu i Barça Lassa seran a la jornada 14 i 29. El partit de la primera volta es jugarà al Pavelló Olímpic de Reus, el 22 de desembre a les 21 hores, i la tornada al Palau Blaugrana, el 25 de maig a les 19 hores.