El Reus Deportiu Miró celebra la Supercopa a la Plaça Mercadal

El conjunt roig-i-negre és acompanyat per uns 300 aficionats ganxets en la celebració del títol de la Supercopa d’Espanya. La plantilla promet treball per tornar ben aviat al balcó de l’Ajuntament
La plantilla arribant a la Plaça Mercadal | Joan Alfons López

El Reus Deportiu Miró ha realitzat aquesta tarda l’habitual desplegament quan es guanya un títol. Després d’oferir el trofeu a la Verge de Misericòrdia, la plantilla roig-i-negra s’ha desplaçat a la Plaça Mercadal per mostrar la copa a la ciutadania i tots els seguidors que s’han ajuntat en el centre neuràlgic de la capital del Baix Camp. L’arribada de la plantilla i de la Supercopa passats uns minuts de les 19.00 hores ha anat acompanyada d’un pilar dels Xiquets de Reus i d’un discurs des del saló de plens del consistori on l’alcalde Carles Pellicer i la presidenta roig-i-negre Mònica Balsells han mostrat el seu agraïment a l’equip d’un absent Jordi Garcia, qui no ha pogut assistir a l’acte.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Joan Salvat també ha tingut el seu torn de paraula internament i ha estat obsequiat, com a capità de l’equip, amb una placa commemorativa per part de l’Ajuntament. El reusenc, que ha mostrat la seva felicitat per guanyar el primer títol com a capità, no ha pogut amagar l’emoció per portar el nom de la seva ciutat al més alt. No ha estat fins que els jugadors han sortit al balcó principal de l’Ajuntament quan la festa ha començat.

Foto de família amb la Supercopa i l'alcalde Carles Pellicer i el regidor d'esports Josep Cuerba, entre altres | Joan Alfons López

Treball per tornar

Tots els integrants del primer equip s’han fet els amos i senyors de la festa, intercanviant-se el micròfon sense fils per anar deixant els seus missatges i engrescar el públic present (uns 300 seguidors). Des de Joan Salvat com a líder del vestidor, passant per un Àlex Rodríguez que ha promès que l’equip farà els màxims esforços per tornar al balcó per celebrar quelcom, les paraules de cares noves com Pablo Najera i Pablo del Río o el missatge final de record per a César Carballeira, lesionat fa una setmana de gravetat i operat amb èxit en les darreres hores. Després de la tarda de festivitat, la plantilla ganxeta no té temps a perdre i ha de centrar els seus esforços en el pròxim partit. Serà l’estrena a l’OK Lliga, dissabte a les 20.30 hores visitant el Girona HC.

La Supercopa, en el saló de plens de l'Ajuntament | Joan Alfons López

 

La Supercopa, sent oferta a la ciutat des del balcó de l'Ajuntament | Joan Alfons López

 

Àlex Rodríguez desborda felicitat amb la Supercopa a les mans | Joan Alfons López

 

Els més petits i els més grans, barrejats en l'afició ganxeta | Joan Alfons López

 

Els més petits observen els campions de la Supercopa | Joan Alfons López

"⚽ Martín (Nàstic): «El públic pot fer el que vulgui però jo els convido que ens animin»" "⚽ El CF Reus guanya més temps: el Lloret accepta ajornar el partit contra el filial"