CRÒNICA
reus calafell playoff lliga

El Reus elimina el Calafell i ja està a semifinals del play-off pel títol

Els ganxets s'imposen amb contundència a Calafell i s'han classificat per a les semifinals del play-off. El Reus s'enfrontarà, si no hi ha sorpresa majúscula, al Barça

El capità Joan Salvat celebra el triomf a Calfaffell
El capità Joan Salvat celebra el triomf a Calfaffell | @ReusDeportiu
26 de maig del 2024
Actualitzat a les 0:08h

El Reus Deportiu Virginias s’ha classificat per a les semifinals del play-off pel títol de l’OK Lliga després de guanyar a la pista del Parlem Calafell (3-5). Els del Baix Camp han decidit ben aviat l’encontre amb un contundent 1 a 4 favorable quan només s’havien disputat 17 minuts. La victòria classifica a un Reus que, si no hi ha sorpreses, s’enfrontarà al FC Barcelona a les semifinals.

Un encontre amb un únic color

Els homes dirigits per Jordi Garcia han encarrilat el triomf de forma ràpida. El roig-i-negre Martí Casas inaugurava el marcador en el minut 2 definint a la perfecció en un u contra u davant Gerard Camps. El local Jordi Ferrer aprofitava un rebuig de Ballart per empatar poc després. L'alegria duraria poc perquè Marc Julià aprofitava una jugada a bola aturada per enviar un xut potent i sec per fer l'1 a 2 en el minut 5. L'avantatge augmentaria en el minut 11 gràcies a una directa que transformava novament Martí Casas.

Maxi Oruste se sumava a la festa en el minut 17 amb una rematada dins de l'àrea després d'una assistència de Marc Julià. Salvat faria més gran la ferida en el minut 28 i, tot i que els verds han buscat la reacció definitiva, només han pogut maquillar el marcador en el minut 45 i 49 amb les dianes de Jordi Ferrer i Arnau Xaus.

Aquest resultat suposa el punt final a la temporada del Parlem Calafell. El Reus Deportiu Virginias continua viu i ja espera el previsible duel de semifinals contra el FC Barcelona.