CRÒNICA

El Reus goleja i el Calafell ensopega en l’antepenúltima jornada de lliga

Els roig-i-negres guanyen còmodament a la pista del Caldes mentre que el Calafell perd com a local davant el campió de la WSE Cup

Jordi Garcia donant instruccions als seus jugadors
Jordi Garcia donant instruccions als seus jugadors | @ReusDeportiu
21 d'abril del 2024
Actualitzat a les 19:10h

Una de freda i una de calenta a la jornada 24 de la fase regular de l’OK Lliga 2023-2024. El torneig de la regularitat es troba a dos partits d’acabar i el Reus Deportiu Virginias defensa la quarta plaça i el Calafell cau a la sisena després de la victòria ganxeta contra el Caldes (1-5) i la derrota verda contra l’Igualada (2-4). Les dues últimes cites del campionat es disputaran amb horari unificat i decidiran les posicions de cara a la lluita del playoff pel títol.

Golejada reusenca

Partit quasi rodó d’un Reus Deportiu Virginias que ha sumat un dels triomfs més còmodes de la temporada. El resultat final a la pista del Caldes (1-5) deixa clara la comoditat del triomf i més tenint en compte que els homes dirigits per Jordi Garcia s’han avançat en el segon minut d’encontre. Martí Casas, aprofitant una falta directa per blava al local Gurri, feia el 0-1.

No ha estat fins al segon temps on els ganxets han sentenciat l’encontre. Sergi Aragonès ampliava distàncies en el minut 27 i Maxi Oruste encaminava el triomf en el minut 30 amb el 0-3. Els barcelonins volien reaccionar però una altra diana reusenca els tornava a colpejar. Diego Rojas, en el minut 35, feia el 0-4. Aquesta distància duraria poc perquè Roger Presas aconseguiria estrenar el marcador local però Casas, que havia inaugurar l’electrònic, posava l’1-5 definitiu en el minut 45.

Derrota contra un campió

Pel que fa al Calafell, els homes dirigits per Ferran López han perdut contra l’Igualada (2-4). Els recent campions de la WS Cup, antiga Copa de la CERS, s’han avançat en el marcador en el minut 19 amb una diana de Rouze. Sense temps per celebrar-ho, Jan Escala empatava en la següent jugada i reiniciava el matx. Situació semblant es repetiria abans del descans perquè Vives anotava l’1-2 en el minut 21 però novament Escala amargava la festa visitant amb l’empat a segons del descans.

El segon temps ha mantingut la tònica però sense l’encert local a l’hora d’empatar. Vives tardaria però aconseguiria el 2-3 en el minut 42 després d’un segon temps equilibrat. Carol, quan només quedaven dos minuts per al final, sentenciava amb un 2-4 que el Calafell ja no podria aixecar.

La pròxima cita dels tarragonins de l’OK Lliga serà diumenge vinent a les 18.30 hores amb un Reus-Lleida i un Calafell-Mataró.