ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

La plantilla del CF Reus B encara no ha cobrat a les portes d'un nou partit

La plantilla del filial del CF Reus va mantenir converses amb Clifton Onolfo durant la jornada d'ahir però encara no ha rebut ningú cap euro de les nòmines pendents
La plantilla del CF Reus B Cambrils després del triomf a Figueres | CF Reus B Cambrils

 

La plantilla del CF Reus B Cambrils segueix a l'espera. A menys de 24 hores d'una nova jornada a Tercera Divisió amb el matx que es disputarà aquest diumenge a les 12.00 hores a l'Estadi contra l'Associació Esportiva Prat, l'equip que dirigeix Albert Company encara no ha cobrat. Cap euro procedent del nou propietari de l'entitat ganxeta ha estat ingressat en els comptes bancaris dels jugadors que formen l'equip.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Tot i que els jugadors encara no han cobrat cap nòmina des del passat estiu i el pròxim diumenge 10 de març acumularan ja sis mensualitats pendents de rebre, els membres del CF Reus B Cambrils tampoc descarten que el nord-americà ja hagi ordenat les transferències però aquestes no es vegin reflectides en els seus comptes fins al pròxim dilluns o dimarts. De totes maneres, els jugadors volen deixar clar no és cert que ja hagin rebut les nòmines pendents i subratllen que encara no han rebut un euro.

 

Converses divendres i diumenge, nou aparador

Alguns dels integrants del CF Reus B Cambrils van conversar amb Onolfo durant la jornada d'ahir. Tot i l'intent d'aproximar posicions, les relacions entre ambdues parts són ben fredes. Un exemple és que si realment hagués pagat, el primer interessat a comunicar-li als jugadors seria el mateix Onolfo i, de moment, no ha estat el cas.

 

Demà a les 12.00 hores contra l'AE Prat, el CF Reus B Cambrils tornarà a saltar sobre la gespa, en aquest cas de l'Estadi Municipal, per tornar a competir religiosament. L'equip és sisè amb 44 punts i ha guanyat tres dels últims quatre encontres. Si fa una setmana es va protestar amb un minut d'aturada sobre la gespa al camp del Figueres (0-2), tenint en compte que la situació encara no ha millorat no es descarta algun tipus de manifestació del filial del CF Reus. Això sí, res està decidit i les pròximes hores poden resultar crucials.