Bartolo i la situació del CF Reus: «No sé quan s'arreglarà, però s'arreglarà»

El tècnic roig-i-negre ha repassat els punts més importants de la jornada, preocupat per no encaixar gols i la situació del club
Xavi Bartolo durant un partit de pretemporada | CF Reus

El CF Reus començarà la jornada 14 en posicions de descens, però amb una gran oportunitat de fer un pas endavant contra l'Extremadura, que està dues posicions per sota dels roig-i-negres, i estrena entrenador aquest dissabte a l'Estadi Municipal. Un partit molt important i complicat, en una lliga on no hi ha cap partit fàcil, i menys en la situació que es troba el club ganxet. Això sí, Xavi Bartolo ha posat una mica de llum en la foscor per la qual passa el CF Reus mostrant-se «absolutament convençut» que sortiran de la situació i que en la jornada del 6 de gener, els jugadors que no tenen fitxa, «estaran disponibles per jugar-la».

Convençuts de sortir de la situació que viu el CF Reus

Amb un deute de cinc milions d'euros a l'esquena i sense cobrar les tres darreres mensualitats, el cos tècnic s'ha centrat en deixar de banda els temes extraesportius i enfocar els jugadors en els partits i continuar amb l'objectiu d'aquest any, la salvació. Xavi Bartolo ha dissenyat una setmana amb més xerrades a nivell individual i grupal, «per fer pinya i focalitzar l'atenció amb el que és més important a nivell esportiu». Un esforç complicat, donada la situació de l'equip i de l'entitat, però s'ha de fer i arribar al mercat d'hivern, quan les coses es veuran d'una manera més positiva.

El temps, no ajuda, però el tècnic lleidatà està «absolutament convençut» que tot s'arreglarà. «No sé quant tardarem a solucionar-ho, no sé quan el club tardarà en solucionar-ho, però estic convençut que aquest club no el deixaran morir en la situació en què estem ara», argumenta Bartolo sobre el complicat tràmit que està passant tota l'entitat reusenca. A més, també espera poder comptar amb  tots els jugadors a partir d'obrir-se el mercat d'hivern i, així, haver-se arreglat.

ÀUDIO: Escolta la roda de premsa de Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus

El partit més important d'aquesta temporada 

La competitivitat de la categoria és molt complicada i, aquesta jornada, el CF Reus rep a l'Estadi Municipal l'Extremadura, un rival que no serà gens fàcil, però en cas de guanyar-lo, pot eixamplar la distancia contra un equip, que en aquests moments, està per sota en la classificació. Rodri, extècnic del Nàstic, és el nou entrenador del club extremeny, fet que ha complicat la preparació del partit pels tècnics reusencs.

Els partits fins ara que ha fet l'Extremadura, serviran de referència, però el canvi de dinàmica amb el nou entrenador, farà que la preparació del partit sigui «una interpretació aproximada del que ens podem esperar». Un partit en el qual, Xavi Bartolo, no podrà comptar amb Mikel Villanueva, recuperat de la lesió, però encara sense estar preparat per disputar minuts, després d'una parada molt llarga. El jugador que estarà al terreny de joc serà Gus Ledes, després de complir la sanció davant el Cadis.

Al tècnic lleidatà li preocupa encaixar gols, més que no pas marcar-los. «Si no marques i no encaixes, vas puntuant», argumenta Bartolo que està amoïnat de no tenir la porteria a zero en més regularitat aquesta temporada. El fet de no marcar gols, no li preocupa tant, ja que «en les dues darreres temporades, hem tingut mancances per tenir efectivitat davant de la porteria». 

Sorpresa amb la designació arbitral al CF Reus-Extremadura

El col·legiat Santiago Varón Aceitón no porta bons records a l'afició i al tècnic roig-i-negre després de ser sortir perjudicat en el partit contra l'Sporting de Gijón aquesta temporada. «Una sorpresa» per l'assignació d'aquest àrbitre, després de tenir-lo en la jornada 9, fa poc més d'un mes, amb una actuació «desafortunada», però convençut que «farà un bon arbitratge i que no decidirà el resultat del partit».

"Enrique Martín toca la cresta a la plantilla i ofereix una memorable roda de premsa" "Una atleta de Miami Platja, campiona del món de culturisme"