Les noves samarretes del Nàstic i del CF Reus, a la venda

Tarragonins i reusencs posen a la venda les seves noves samarretes per a la temporada 2018-2019. A can Nàstic també es ven la segona i tercera equipació
La nova samarreta ganxeta es va estrenar davant el Girona | Joan Alfons López

Els dos principals clubs de futbol del Camp de Tarragona semblen haver-se posat d’acord per a posar a la venda les seves noves indumentàries de cara a la temporada 2018-2019. El CF Reus i el Nàstic han anunciat en poques hores de diferència la posada a la venda de les noves elàstiques que lluiran els jugadors entrenats per José Antonio Gordillo i Xavi Bartolo aquesta campanya que tot just acaba d’iniciar-se.

La del CF Reus, disponible per 55 euros

La primera samarreta del CF Reus Deportiu 2018-2019 ja es pot adquirir a la Botiga del CF Reus situada al Centre Comercial El Pallol, en el centre de la capital del Baix Camp i que disposa d’un horari de 9.00 a 21.00 hores. L’entitat presidida per Xavier Llastarri posa a disposició dels seus seguidors la primera equipació a un preu de 55 euros, un nou model creat per Kelme que es lluirà pels estadis de LaLiga123. Les talles disponibles van de la XS a la XXL.

Tal com informa el CF Reus, la nova equipació compta amb dues amples franges de color roig sobre un fons negre. La principal novetat de la samarreta recau en la presència de la senyera catalana en el coll en punta. Enguany també s'ha afegit la frase 'Des de 1909', fent referència a l'any de fundació del club. Sobre les espatlles es llueix el logo de Kelme de color blanc.

La samarreta del Nàstic de dilluns contra el Tenerife, la definitiva | Laia Solanellas

A Tarragona, disponibles les tres equipacions

Els seguidors del Nàstic podran trobar a la Botiga i Museu del Nàstic de l’Avinguda Catalunya les tres equipacions de la present campanya. Les dues primeres, la grana (primera) i la de color festuc (segona), tenen un cost de 60 euros mentre que la tercera, que llueix la bandera de Tarragona, té un valor de 65 euros. Cal destacar que el club grana posa a disposició dels seus abonats un descompte especial d’un 10% i també ofereix al públic general uns kits de regal per a nens de les talles 4, 6-8 i 10-12.

L’horari de la Botiga i Museu de l’Avinguda Catalunya és de dilluns a dissabte de 10 a 13:30 i de 17 a 20 hores.

"Fran Carbia (CF Reus), protagonista a TarragonaDigital. Vols preguntar-li quelcom?" "Ràbia i indignació del reusenc Gerard Descarrega en el Campionat Europeu d'Atletisme"