Sandro Toscano rescindeix el contracte amb el Nàstic

El futbolista italià va disputar la segona part de la temporada passada al Melilla
Sandro Toscano deixa el Nàstic després de disputar dos partits amb la samarreta grana | Nàstic

 

El migcampista italià Sandro Toscano no tornarà a vestir la samarreta del Nàstic aquesta temporada, després que el futbolista i l'entitat grana arribessin a un acord per rescindir el contracte que els unia. L'italià va arribar la temporada passada provinent del Badalona CF i va sortir cedit a mitjan temporada al Melilla.

 

El pas efímer de Toscano pel Gimnàstic de Tarragona

El futbolista italià va arribar a Tarragona l'estiu passat des del Badalona per reforçar la plantilla per enfrontar la temporada 2017-18. Després d'uns primers mesos al Nàstic, Toscano només va disputar 2 partits amb la samarreta grana i ho va fer a la Copa Catalunya. Pel que fa a la lliga, només va anar convocat en dos partits, però no va arribar a debutar.

 

En arribar el mercat d'hivern, el Gimnàstic de Tarragona va decidir cedir-lo a un equip de menor categoria. El destí de Sandro Toscano va ser el grup 4 de la Segona B, concretament al Melilla. Amb l'equip de la ciutat del continent africà, el migcampista va disputar un total d'11 partits, quedant-se a les portes de disputar  la promoció d'ascens a la divisió de plata.

 

El futur del futbolista italià serà la divisió de bronze del futbol espanyol, concretament al CD Ebro aragonès, conjunt que va quedar en la sisena posició la temporada passada. Així doncs, Sandro Toscano torna al grup 3 de Segona B, on ja va jugar amb la samarreta del Badalona, en 32 ocasions, i la del Sabadell en 9.

 

El Nàstic agraeix la professionalitat del futbolista

Tot i haver disputat només dos partits amb la samarreta del Nàstic i passar la meitat de la temporada cedit al Melilla, l'entitat grana ha volgut agrair a Sandro Toscano la seva professionalitat que ha tingut mentre ha format part del club i, a més, li desitja el millor en el seu futur professional i personal.