La 27a temporada del Sempre Nàstic escalfa motors amb Tarragona Ràdio i TarragonaDigital.com

El programa radiofònic degà de l'actualitat grana torna diumenge amb la primera jornada de lliga. L'equip competirà a Segona B però el Sempre Nàstic manté l'aposta i li afegeix novetats a la campanya 2019-2020
Tarragona Ràdio i TarragonaDigital.com seguiran de la mà amb el Nàstic a Segona B | Joan Alfons López

 

El Nàstic començarà diumenge a les 19.00 hores davant el Llagostera el campionat de lliga 2019-2020 a Segona Divisió B però des d'una hora abans, les 18.00 hores, ja haurà arrancat la 27a temporada del Sempre Nàstic, programa de referència de l'actualitat grana a Tarragona Ràdio (96.7 FM). Com és habitual en les darreres temporades (ja en van cinc), TarragonaDigital.com formarà part de l'equip de la ràdio municipal per oferir als seus lectors la més àmplia i variada informació del centenari club tarragoní.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Les transmissions, eix principal

Les transmissions dels partits tornaran a ser un dels protagonistes de la lliga 2019-2020. Per 27a temporada, Tarragona Ràdio posarà veu als partits del Nàstic amb l'equip habitual de les darreres campanyes. Jordi Blanch narrarà els partits, Tere Ortega i Joan Alfons López seran els micròfons sense fils que buscaran protagonistes a la graderia, els exteriors del camp i sobre la gespa i Biel Roquet serà l'enllaç amb els oients i controlarà la retransmissió televisiva per donar un cop de mà amb les accions més polèmiques i transcendentals.

 

A ells s'hi sumaran les veus dels comentaristes tàctics amb una àmplia experiència en el món del futbol i amb passat grana. El tècnic Pitu Iglesias serà un fix com la temporada anterior mentre que altres personalitats completaran l'equip. Una segona veu convidada en forma de rotació formarà part de les transmissions al Nou Estadi, començant aquest diumenge amb la figura de Romà Cunillera. Lluny de Tarragona, serà Santi Palanca qui tornarà a aportar el seu gra de sorra. Res d'això seria possible sense el suport de l'equip de la ràdio amb Joan Andreu Pérez, Lluís Comes, Joan Maria Bertran, Núria Cartanyà i Silvia Garcia, entre altres.

 

D'esquerre a dreta: Tere Ortega, Jordi Blanch, Pitu Iglesias, Biel Roquet i Joan Alfons López al Nou Estadi | Cedida

 

Les transmissions dels partits donaran inici una hora abans que comenci a rodar la pilota, sense distinció de si es juga a casa o fora. Durant 60 minuts es buscarà oferir la prèvia més completa amb les alineacions en el moment en què es fan públiques, el repàs de les veus de la setmana i una entrevista amb el director general grana Lluís Fàbregas, l'anàlisi del rival i les veus dels aficionats nastiquers i dels rivals. El 'Joc de la Porra' seguirà sent l'entreteniment durant el temps de descans mentre que després del partit s'escoltaran les veus de tots els protagonistes abans de posar punt final a la transmissió.

 

El programa diari comença dilluns

Dilluns 26 d'agost començarà el Sempre Nàstic amb el format de programa diari que acompanyarà l'actualitat dels grana fins que finalitzi la temporada 2019-2020. Cada dia, en directe a partir de les 14.00 hores, es realitzarà el repàs de la darrera hora de l'equip amb un programa d'una hora de durada els dilluns i de 30 minuts durant la resta de la setmana. La principal novetat d'aquesta campanya és que l'entrevista al protagonista en clau grana passarà a desenvolupar-se dimecres al Tradicionarius, escenari que tornarà a acollir les converses amb els integrants del club nastiquer. L'espai que deixa l'entrevista els dilluns servirà per gaudir de més temps d'anàlisi del darrer encontre i d'una tertúlia més àmplia on s'afegirà una tercera veu autoritzada amb experiència en el món del futbol com Santi Coch, Jaume Bonet, Santi Palanca i una llarga llista de noms més.

 

D'altra banda, es mantindran les seccions habituals amb les opinions del periodista Enric Pujol, l'anàlisi numèric de la jornada amb José Antonio Luaces, el recull dels moments més divertits de les transmissions amb Miquel González i el repàs de la jornada i del rival que s'aproxima amb Joan Mercadé. A més de l'emissió en directe a les 14.00 hores, Tarragona Ràdio oferirà l'habitual reemissió diària a les 20.00 hores i l'endemà abans del primer informatiu matinal de la casa. Al programa també s'afegiran altres espais esportius com la tertúlia de cada dilluns a les 9.30 hores o les rodes de premsa prèvies als encontres que aquesta campanya oferirà Xavi Bartolo i que se solen desenvolupar els divendres a partir de les 12.00 hores.

 

El Tradicionarius tornarà a ser l'escenari de les entrevistes als protagonistes del Nàstic, aquesta temporada els dimecres | Joan Alfons López

 

Cinquena temporada d'acord entre TarragonaDigital.com i Tarragona Ràdio

Aquesta campanya 2019-2020 serà la cinquena després que Tarragona Ràdio i TarragonaDigital.com unissin sinergies en clau nastiquera l'estiu del 2015. La ràdio municipal tarragonina i aquest mitjà comparteixen eines per oferir el millor producte possible als lectors i oients interessats en l'actualitat del Nàstic. Com és habitual en els darrers anys, les transmissions del Sempre Nàstic es podran escoltar en directe des de TarragonaDigital.com, més enllà dels canals habituals: el 96.7 i el 101.0FM, la pàgina web TarragonaRadio.cat, les aplicacions mòbils i el canal de TDT. A més, aquest mitjà seguirà posant imatge a les entrevistes als protagonistes nastiquers que aquesta temporada es realitzaran els dimecres a les 14.00 hores i oferirà als seus lectors la possibilitat de participar activament de la conserva enviant les seves preguntes al convidat del programa.