GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Miler i mig de signatures per fer Josep Mª Andreu ‘Fill predilecte’ de Tarragona

Tres socis recullen 1.448 signatures i disset entitats formen part del suport cap a Josep Maria Andreu. El mandatari grana veu com augmenten les crítiques envers la gestió esportiva
Budesca, Mallol i Esporrín amb les 1.448 signatures | Cedida

 

Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Tarragona la recollida de firmes per intentar convertir Josep Maria Andreu, president del Nàstic, en Fill predilecte de la ciutat. La iniciativa, encapçalada pels socis Agustí Mallol, Juli Esporrrín i Jaume Budesca, ha aconseguit ajuntar 1.448 signatures i l’adhesió de disset entitats institucionals, econòmiques i esportives per donar suport al president grana en un dels moments més complicats a nivell esportiu.

 

 • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Andreu, que ha vist com el sector crític envers la gestió esportiva del club va en augment després d’un tercer any on el descens a Segona B sembla inevitable, rep d’altra banda el suport de quasi un miler i mig de persones per recordar la seva tasca al capdavant de l’entitat al llarg dels darrers anys i la seva trajectòria social i empresarial a la ciutat.

 

Esporrín: «És un romàntic del Nàstic i de Tarragona»

Pel que fa a la figura del president grana, n’ha parlat Juli Esporrin: «Andreu és una persona diferent, estima la ciutat, gratuïtament ha desenvolupat moltes tasques en el món esportiu, social i econòmic perquè és un romàntic de Tarragona. Ha aconseguit moltes fites. Sempre em diu que només té un problema a la vida, el Nàstic. La resta de factors a la vida les té solucionades però és un romàntic del Nàstic i de Tarragona. Els seus mèrits són sobrats per ser creditor de ser fill predilecte, un reconeixement públic, no hi ha diners darrere, li ha de fer una il·lusió enorme».

 

Les signatures s'han entregat aquest matí | Cedida

 

Agustí Mallol també ha dit la seva, recordant l’inici d’aquesta iniciativa: «Fa tres mesos ens vam reunir els tres i vam quedar de fer quelcom amb el Josep Maria Andreu. En un sopar reconeixent la seva persona, va sortir la idea de fer quelcom per aquest gran tarragoní i nastiquer. Hi ha hagut un abans i un després en el recull de les signatures. Hem anat a tots els barris i m’agradaria que el projecte presentat, es pogués veure que fent les coses amb humanitat, sentiment i estimació, Tarragona pot ser una altra». Pots llegir de forma íntegra la carta presentada aquest matí amb l’objectiu de convertir Josep Maria Andreu en fill predilecte de Tarragona.

 

Carta presentada per convertir Josep Maria Andreu en fill predilecte

 

Il·lustríssim senyor Josep Fèlix Ballesteros,

 

Un grup de ciutadans de Tarragona i socis del Gimnàstic de Tarragona encapçalats per Jaume Budesca Alujas, Agustí Mallol Pons i Julio Esporrín Pons, avalats per diferents entitats esportives, socials i econòmiques de la ciutat i recolzats també per 1.448 tarragonins mitjançant la seva signatura,

 

SOL·LICITEM:

 

que sigui atorgat el títol de “Fill predilecte de la ciutat de Tarragona" a Josep Maria Andreu Prats per la seva tasca desenvolupada com a president del Gimnàstic de Tarragona, SAD i del Club Gimnàstic de Tarragona, i la seva gran trajectòria social i empresarial lligada a la seva incondicional estima per la nostra ciutat.

 

Acompanyem aquesta sol·licitud, un dossier amb la proposta justificada i documentada de la seva tasca exemplar al capdavant del Gimnàstic de Tarragona, SAD i del Club Gimnàstic de Tarragona des de l’any 2001 fins a l’actualitat. A més, d’aquesta, també adjuntem les 1.448 signatures recollides de ciutadans de Tarragona i del territori recolzant aquesta proposta, destacant entre d’altres , les del President de Port de Tarragona, En Josep Maria Cruset i Domènech i del President del Consell Comarcal del Tarragonès, En Daniel Cid Ricote.

 

Adjuntem també diferents fotografies realitzades aquests últims dies, juntament amb presidents i representats d’entitats esportives de la ciutat que donen suport a la proposta:

 

 • Club Bàsquet Tarragona
 • Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau
 • Club Deportivo La Floresta
 • Club Tennis Tarragona
 • Club Ciclista Campclar
 • Club de Golf Costa Daurada
 • Club Cultural Bonavista
 • Racing Club de Futbol Bonavista
 • Club de Futbol Cultural Torreforta
 • Club de Futbol Icomar •Club Natació Tarraco

 

Així mateix, diferents entitats i institucions socials i econòmiques han donat el seu suport:

 

 • Cambra de Comerç de Tarragona
 • Federació Empresarial d’Auto-Transports de la província de Tarragona
 • Protecció Civil de Tarragona
 • Llar de Jubilats de La Granja
 • Llar de Jubilats de la Casa del Mar

 

I per a què consti formalment aquesta sol·licitud, lliurem el present dossier al registre de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Tarragona, i als efectes oportuns,

 

A Tarragona a 26 de març de 2019.