Castán, feliç després de classificar-se per a la final

Doble èxit de Núria Castán: arriba a la final de la temporada i aconsegueix la permanència

La surfista de neu d'Almoster acaba quarta en la classificació general de la primera fase del mundial, aconseguint un bitllet per a la final i per a la pròxima temporada

Núria Castán segueix fent història dins del Freeride World Tour, la màxima categoria dins del surf de neu mundial. L'almosterenca, que competeix entre les cinc millors del planeta, ha aconseguit una doble fita: classificar-se en el seu primer any per a la prova final que es disputarà a finals de mes o a principis d’abril a Verbier (Suïssa) i, de pas, garantir-se la continuïtat a l’elit d’aquesta disciplina de cara a l’any vinent.

Això ha estat possible després que la surfista de neu d'Almoster que competeix a l’equip internacional HEAD Snowboards hagi finalitzat en la cinquena posició de la prova celebrada a Fieberbrunn, Àustria. Castán, que havia de fer bona la segona posició aconseguida a Andorra, ha arriscat en un descens on ha patit una primera caiguda per després refer-se en la resta del recorregut i sumar finalment 2.400 punts que la deixaven en la cinquena posició de la taula en aquesta prova i en la quarta a la general.

La cita a Suïssa, la darrera del calendari, se celebrarà entre el 28 de març i el 5 d’abril. Serà en aquesta finestra temporal quan, si la climatologia acompanya i es donen les condicions de neu necessàries per a competir, es desenvoluparà la darrera prova d’un Mundial on Núria Castán ha aterrat enguany amb l’objectiu de consolidar-se i créixer entre les millors del món. A la gran final l’acompanyaran la francesa campiona del món Marion Haerty, l’australiana Michaela Davis-Meehan i la nord-americana Erika Vikander.


Comentaris