El 56è RallyRACC se celebrarà el 23 i 24 d'octubre a Salou

Els trams més emblemàtics de la Costa Daurada tornaran a ser escenari de la prova

El RallyRACC tornarà a les terres tarragonines els pròxims 23 i 24 d'octubre. Com en passades edicions, Salou i PortAventura seran l'epicentre de la prova, que puntuarà en les modalitats d'asfalt dels campionats de Catalunya i Espanya de Ral·lis, tal com va anunciar el RACC al seu compte oficial de Twitter la setmana passada.

Després de la incertesa generada per la pandèmia del coronavirus, en què no se sabia com es podria afrontar el campionat, finalment la Real Federación Española de Automovilismo ha fet públic el nou calendari, on s'estableix que el 56è RallyRACC serà la cinquena cursa puntuable del Campionat d'Espanya de Ral·lis d'Asfalt (CERA) i la quarta prova de les sis que componen el Supercampionat d'Espanya de Ral·lis(S-CER).

La cursa, que també sumarà punts per als campionats monomarca i de promoció catalans i espanyols, recorrerà molts dels trams habituals i emblemàtics de la Costa Daurada, que ha acollit la prova,una de les  de més màxim nivell de la modalitat automobilística durant els darrers 15 anys.

El RACC, el club automobilístic més gran d'Espanya, ha estat l'organitzador oficial de la prova durant les 55 edicions anteriors, així com les altres 29 edicions del Campionat del Món.

"Gerard Oliva continuarà al Nàstic una temporada més" "Confirmat: Toni Seligrat renova amb el Nàstic"