Triomf del Reus i bon punt del Calafell a l'OK Lliga

Els reusencs s'imposen per la mínima a la pista del Mataró i els calafellencs extreuen un empat de la visita al Liceo

El Reus i el Calafell sumen els mateixos punts: 22
El Reus i el Calafell sumen els mateixos punts: 22 | Reus Deportiu
21 de gener del 2024
Actualitzat a les 10:07h
Bona jornada per al Reus Deportiu Virginias i el Parlem Calafell a l'OK Lliga després de sumar un triomf (1-2) i un empat (4-4) contra el Mataró i el Liceo, respectivament. Els del Baix Camp han assolit el repte d'endur-se els tres punts de la pista del cuer mentre que els del Baix Penedès han aconseguit gratar-ne un a la pista del Liceo.

El Reus puja a la cinquena plaça

Pel que fa al Reus Deportiu Virginias de Jordi Garcia, els roig-i-negres no van patir en excés per sumar el sisè triomf de la lliga a la pista del Mataró. Els barcelonins, cuers de la categoria, veien com una blava a Carbonell acabava amb Marc Julià transformant el càstig en el 0 a 1 en el minut 8. David Gelmà ampliaria les diferències dos minuts abans del descans per injectar marge a l'electrònic.

Tot i que els locals han intentat posar la por al cos dels ganxets, la diana mataronina ha arribat, però ho ha fet massa tard. Faltaven 20 segons per al final quan Lladó transformava l'1 a 2 sense marge per intentar aconseguir l'empat. Aquest triomf deixa el Reus a la cinquena plaça amb 22 punts, els mateixos punts que la tercera posició que ocupa el Calafell.

Empat contra un Liceo tocat

Al bàndol calafellenc, els homes dirigits per Ferran López han sumat un punt a la difícil pista del Liceo. Tot i que els corunyesos estan vivint la pitjor temporada dels darrers anys, mai és fàcil extreure quelcom del Palacio de los Deportes gallec. Carballeira avançava el Liceo en el primer minut i Jordi Ferrer empataria deu més tard. Aquest seria un exemple de com es desenvoluparia el matx: un intercanvi de cops constant.

El local Cancela feia el 2-1 en el minut 14 i Xaus assolia empatar en el primer minut de la represa. Ricart tornava a anotar pel Liceo i el Calafell empatava immediatament mitjançant l'exverd Sergi Miras. No seria fins al minut 32 quan els verds aconseguirien avançar-se en el marcador per primer cop gràcies a una diana de Xaus, però Dava Torres empataria en el minut 41. El marcador ja no es mouria i provocaria un repartiment de punts que deixa el Calafell a la tercera plaça amb 22 punts.