Un bon Nàstic empata al camp del Rayo Majadahonda

Els grana sumen un punt al difícil camp del Rayo Majadahonda però marxen amb la sensació d'haver merescut el triomf

Els grana sumen el quart punt de la temporada contra un rival complicat
Els grana sumen el quart punt de la temporada contra un rival complicat | Rayo Majadahonda
02 de setembre del 2023
Actualitzat el 03 de setembre a les 0:18h
El Nàstic de Tarragona ha empatat (1-1) al camp del RayoMajadahondaen el duel de la jornada 2 del grup I de Primera RFEF. Els tarragonins, que han començat perdent amb un gol molt desafortunat, han aconseguit empatar en el segon temps i han merescut més. Un doble pal de Mario i les bones intervencions del porter local Dani han impedit una victòria que també hauria pogut caure del bàndol local en els darrers minuts d'encontre.

Un duel passat per aigua

Les contundents pluges caigudes sobre Madrid en les darreres hores han afectat el desenvolupament del partit des de les primeres accions. Fruit de l'aigua i d'una millorable intervenció de Dani Parra ha caigut el primer i únic gol local. Una desmarcada del davanter Markus acabava amb un u contra u que enviava la pilota a la base del pal esquerre de Parra. El porter, amb la intenció de rebutjar, ha lliscat sobre la gespa mullada i ha acabat introduint-se l'esfèric a la seva pròpia porteria.

Només s'havien disputat dos minuts de partit i el Nàstic ja havia de remuntar. Tot i que el més fàcil hauria estat perdre el nord, el conjunt dirigit per Dani Vidal s'ha mantingut serè i no ha perdut la cara al matx en cap moment. No seria fins al segon temps quan els grana posarien una marxa més a un encontre que quasi s'enduen.