Victòria per al Calafell i empat per al Reus Deportiu a l'OK Lliga

Els calafellencs sumen els tres punts davant el Girona mentre que els reusencs s'enduen un punt a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní

Reus i Calafell tornen a sumar una jornada més
Reus i Calafell tornen a sumar una jornada més | @ReusDeportiu
11 de febrer del 2024
Actualitzat a les 19:46h
Una victòria i un empat ha estat el balanç del Parlem Calafell i el Reus Deportiu Virginias, respectivament, a la jornada 18 de l'OK Lliga 2023-2024. Els ganxets s'han endut un punt de la difícil pista del Noia (4-4) mentre que els del Baix Penedès han guanyat amb relativa comoditat al Girona (4-1). El Calafell continuarà tercer a la taula amb 31 punts mentre que el Reus queda setè amb 26.

Triomf còmode del Calafell

El Parlem Calafell no ha patit en excés per sumar una nova victòria aquesta temporada. Els homes dirigits per Ferran López s'han quedat amb els tres punts després d'un duel on només han necessitat 25 segons per avançar-se a l'electrònic. Joan Pascual feia el primer gol amb una jugada individual per la banda dreta i no seria fins al segon temps quan Xaus ampliaria distàncies en el minut 30 per fer el 2 a 0. El visitant Marc Vázquez aprofitava una falta directa per blava a Vives per fer el 2-1 en el minut 35.

La diana visitant seria un miratge perquè Xaus retornava l'encert a bola aturada dels visitants amb el 3-1 de falta directa en el minut 42. Pascual, que havia inaugurat el marcador, el tancava en el minut 45 amb el 4-1 definitiu.

Tens i emocionant empat

Pel que fa al Reus Deportiu Virginias, els homes dirigits per Jordi Garcia han gratat un punt de la pista del Noia en un duel que ha complert les expectatives que sempre generen els partits contra el Noia. Bargalló avançava als de Sant Sadurní en el minut 5 i Martí Casas empatava dos minuts després amb un llançament des de mitja pista. El Noia de Pere Varias tornaria a avançar-se a l'electrònic gràcies a l'excalafellenc Humberto Mendes en el minut 16 i els ganxets empatarien sobre la botzina del descans aprofitant un rebuig de Blai Roca.

L'intercanvi de cops es capgirava en el segon temps. Primer anotava Martí Casas poc després de reprendre's el joc i Gabarró empatava mitjançant una directa per blava a Gelmà en el minut 35. El Noia remuntava provisionalment en el minut 41 amb el quart de Toni Salvadó però Oruste salvaria un punt en la jugada següent amb el 4-4 definitiu. Aquest marcador deixa el Reus a la setena plaça amb 26 punts.

La pròxima cita a la lliga per al Reus Deportiu Virginias serà dimecres 21 a les 21.00 hores rebent l'Igualada mentre que el Parlem Calafell ho farà dissabte vinent a les 19.00 hores visitant el Barça.