ÚLTIMA HORA

La demarcació de Tarragona ja suma 87 morts per coronavirus i 1.098 casos positius

ALERTA

S'eleven a 15 els morts per coronavirus de la residència Ballús de Valls

El Volei Sant Pere i Sant Pau, a l’espera

El club cooperativista va votar a favor de donar per finalitzada la competició però no tots els integrants de la categoria han donat el vistiplau
Els cooperativistes aspiren a tornar a la Superlliga Masculina | Àngel Ullate

 

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau està a l’espera. El club presidit per Alfonso Periáñez competeix a una Superlliga Masculina 2 que encara no ha vist finalitzada de forma oficial la seva temporada, factor que podria canviar en els pròxims dies després que si se suspengués totalment la campanya a la màxima categoria.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El termini de dimecres al migdia va acabar sense acord i segons apunta en declaracions a Tarragona Ràdio la presidenta de la Federació Catalana, Maribel Zamora hi ha divergències entre els clubs i de moment s’ha posposat la decisió definitiva, ja que els clubs volen conèixer detalls de l’apartat d’ascensos i descensos: «Estem esperant la decisió de la Federació Espanyola, no tots els clubs han contestat afirmativament a suspendre de lliga perquè demanen més explicacions sobre com quedarà competició respecte als ascensos i els descensos».

 

El SPiSP va votar a favor d’acabar la campanya ja

Recordem que la postura del Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau és de donar per acabada la lliga regular on ja té matemàticament plaça per jugar play-off, però vol conèixer com quedar l’apart dels ascensos. Cal recordar que el SPiSP és segon classificat del grup B de la categoria i ja tenia el bitllet assegurat per jugar la promoció d’ascens a la Superlliga Masculina. Quedarà pendent saber què succeeix amb l’ascens. Si un dels factors a tenir en compte a l’hora de decidir el salt a la màxima categoria és la puntuació amb la qual es troben ara els equips, el Barça i el SPiSP serien els escollits per ascendir, ja que els catalans tenen 60 i 50 punts, respectivament, mentre que el Boiro i el Dumbría, del grup A, en tenen 49 cada un. 

 

Si la disputa de la Copa Príncipe tingués algun efecte sobre l’ascens, també sortirien beneficiats els tarragonins i els barcelonins després d’haver disputat la final per davant de la representació gallega. Tampoc es descarta que es pugui ascendir als dos líders dels dos grups, sortint perjudicat el SPiSP, o que es decidís ascendir els dos primers de cada lliga i ampliar la Superlliga Masculina.

Més notícies de la categoria Esports