Gaudeix de les 5 millors revetlles de Sant Joan del Camp de Tarragona

Tarraco Center et descobreix les millors revetlles per gaudir de la nit més curta i esperada de l'any

Quan arriba el mes de juny, són pocs i poques els que no comencen a planejar la revetlla de Sant Joan. El cert és que la nit més curta de l'any s'ha de gaudir d'una manera completa i en bona companyia. Per aquest motiu, molts municipis organitzen les seves pròpies revetlles per tal que ningú es quedi sense gaudir-la. Així doncs, Tarraco Center us proposa les 5 millors del Camp de Tarragona per tal que aquest Sant Joan sigui inoblidable!

Les 5 revetlles més esperades del Camp de Tarragona

1. Tarragona

La ciutat de Tarragona acull, un any més, una gran varietat d'activitats  perquè, tant petits com grans puguin gaudir d'una nit màgica. Tota la ciutat s'omplirà de llum i de petards durant la nit del dia 22 de juny, però seran el Serrallo i la Rambla Nova  les dues ubicacions preferents. La flama del Canigó arribarà al barri marítim del municipi amb  una gran Cercavila de Foc, protagonitzada per diverses colles de foc local i convidades, les quals s'encarregaran d'encendre la foguera.

D'altra banda, moltes de les places amb les quals compta la ciutat s'ompliran de tarragonins i tarragonines que sortiran a celebrar la  revetlla amb música, bona companyia i, sobretot, bon ambient. 

El foc serà el principal protagonista de la nit de Sant Joan a Tarragona | Laia Solanellas

 

2. Reus

La capital del Baix Camp  celebra el Sant Joan com a preludi de la Festa Major de Sant Pere.  Per aquest motiu, el ritme de la festa ja està interioritzat per tots els reusencs i reusenques. Podreu gaudir de l'actuació dels Bous de Foc a la plaça del Mercadal, a on una pluja d'espurnes de foc il·luminarà tot el cel de Reus. La festa continuarà a diversos punts de la ciutat, a on podreu gaudir de música i festa.

A més, tots aquells fanàtics dels concerts en directe, podreu gaudir de la revetlla a  les populars i tradicionals Barraques de Reus, les quals compten amb un cartell que no deixarà a ningú indiferent!

sant-joan-reus
La plaça del Mercadal serà l'escenari de l'actuació dels Bous de Foc | Isma Llanes

 

3. Salou

Quan pensem en Salou, a tots ens ve la imatge de les seves espectaculars platges a la ment. Per això, aquestes seran l'escenari principal d'una revetlla carregada de diversió. La Flama del Canigó arribarà a la plaça de les Comunitats Autònomes per encendre el peveter de Salou. Alhora, s'encendrà una  triple foguera a la platja per tal d'assegurar que l'essència de la nit més curta de l'any es manté viva. Així doncs, infants, joves i adults podran gaudir d'aquesta nit tan màgica arreu del municipi.

Salou encendrà tres fogueres a la platja | Arxiu

 

4. Valls

La revetlla de Sant Joan a Valls se celebra  carregada de música. Per aquest motiu, l'aparcament del Barri Antic torna a esdevenir l'escenari principal d'aquesta festa tan esperada. Com ja és costum, seran diverses agrupacions musicals les que s'encarreguin d'amenitzar la jornada d'una manera inigualable. Així doncs, podreu gaudir de música rock, punk i, fins i tot, rap amb els grups Boikot, Itaca Band i Pupil·les, desitjant que la nit més curta de l'any no arribi a la seva fi.

L'aparcament del Barri Antic de Valls acollirà els concerts de Sant Joan | Isma Llanes

5. Torredembarra

Un any més,  la revetlla de Sant Joan coincideix amb la Festa Major de Baix a Mar.  Per aquest motiu, la festivitat de tots els torrencs i torrenques es veu multiplicada. Els coets no faltaran, ja que el Ball de Diables de Torredembarra s'encarregarà d'omplir de foc el municipi. Ja a la nit, tindrà lloc la 'Festa del Foc', en la qual es prendrà la tradicional foguera, la qual protagonitza la nit màgica de Sant Joan. Posteriorment, podreu seguir amb la festa a les diverses propostes musicals!

ball-de-diables-torredembarra
El Ball de Diables de Torredembarra encenent foc | baixgaiadiari.cat