Ja es poden fer transbords gratuïts amb el bitllet senzill als busos de Reus

Fins ara, el sistema només ho permetia als usuaris d'abonaments

Els tiquets s'expedeixen amb un codi QR que s'ha de validar quan es fa el canvi de línia
Els tiquets s'expedeixen amb un codi QR que s'ha de validar quan es fa el canvi de línia | Ajuntament de Reus
02 d'agost del 2023
Actualitzat a les 10:58h
Reus Transport ha incorporat els bitllets senzills al sistema de transbords gratuïts. Fins ara només els abonaments permetien canviar de línia d'autobús durant un període de temps sense considerar-ho un viatge nou. A partir d'aquest mes d'agost, els bitllets senzills també compten amb una hora i quart de termini per fer transbords gratuïts.

Per fer-ho efectiu, tots els autobusos de la flota municipal expedeixen el tiquet amb un codi QR que es pot validar quan es fa el canvi d'autobús. L'objectiu, segons subratlla l'empresa municipal, és "fomentar l'ús del transport públic i millorar la comoditat dels passatgers". La novetat vol servir per facilitar els desplaçaments urbans i reduir la necessitat de fer-ne amb vehicle privat.

De cara als pròxims mesos, Reus Transport està preparant millores també per als usuaris dels abonaments. Concretament per facilitar-ne la renovació i estalviar tràmits. L'objectiu final és digitalitzar els títols de transport, una mesura que obriria altres possibilitats.

Més enllà de facilitar-ne l'ús, es planteja poder-los recarregar a través de l'aplicació del servei de transport urbà municipal. D'aquesta manera, els usuaris que tinguin abonaments de la modalitat que sigui, podrien renovar-los des de casa. La millora ja està avançada i es preveu poder-la posar en marxa els pròxims mesos.