Canvis en la recollida de brossa a la Conca de Barberà per Nadal: consulta les afectacions

Les alteracions del servei tindran lloc entre el dilluns dia 18 de desembre i el divendres dia 6 de gener

Un camió recollint les deixalles a la Conca de Barberà.
Un camió recollint les deixalles a la Conca de Barberà. | Consell Comarcal de la Conca de Barberà.
18 de desembre del 2023
Actualitzat a les 9:58h
Entre el dilluns 18 de desembre i el divendres 6 de gener, hi haurà canvis i afectacions en el sistema de recollida de residus del servei de porta a porta a la Conca de Barberà a causa de les festes de Nadal.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ja ha informat a tots els ajuntaments dels canvis que es donaran en el sistema de la recollida selectiva durant les festes de Nadal. Aquests canvis es poden consultar als ebandos de cada municipi.

Els municipis de Barberà de la Conca, Vilaverd, l'Espluga de Francolí i Vimbodí i Poblet les nits del 24 i el 31 de desembre, que enguany cauen en diumenge, no hi haurà recollida porta a porta. Els dilluns 18, 25 de desembre i 1 de gener, junt amb la recollida d'envasos també es recollirà l'orgànica.

El municipi de Montblanc, les nits del 24 i el 31 de desembre no hi haurà servei de porta a porta. L'orgànica es farà el dimarts a la nit junt amb la resta. Els municipis de Sarral i Santa Coloma de Queralt no tindran afectació en la recollida amb els domicilis.

La recollida comercial tindrà afectació els dies 24 i el 31 de desembre que no hi haurà servei. I en la recollida de cartró comercial la qual no es farà servei els dies 25, 26 de desembre, 1 i 6 de gener.

En cas de necessitat, hi ha disponible el servei d'àrea d'emergència de recollida de residus, la qual està destinada per emergències que no poden ser cobertes amb el servei de recollida habitual del porta a porta.