S'aprova el traçat definitiu per «humanitzar» l'N-340 a Mont-roig del Camp

Amb un pressupost de 10,5 milions d'euros, està previst crear carrils per a vianants i bicicletes, entre d'altres

L'N-340 ha vist com ha disminuït el seu tràfic dràsticament.
L'N-340 ha vist com ha disminuït el seu tràfic dràsticament. | ACN
18 de desembre del 2023
Actualitzat el 19 de desembre a les 7:32h
El Ministeri de Transports i MobilitatSostenible ha aprovatl'expedient d'informació pública i el traçatdefinitiu per incorporar l'N-340 al tramurbà de Mont-roig del Camp. El projecte compta amb un pressupost de 10,5 milions d'euros i preveu "humanitzar el tram de la carreteranacional entre els quilòmetres 1133,2 i 1140,5 i l'autovia A-7, quilòmetre 1131,9.

El tràfic a l'N-340 "ha disminuït significativament" des de la posada en marxa de l'autovia fins a Altafulla i la gratuïtat dels peatges de l'autopista AP-7. El projecte preveu crearcarrils per a vianants i bicicletes i un cop "humanitzada", la travessia se cedirà a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, que en farà a conservació i manteniment.

El projecte preveu la redistribució de la secció actual amb la construcció de carrils per a bicicletes i vianants, i rotondes en punts estratègics. Aquests nous vialsconnectaran amb els existents als dos costats de l'A-7, amb una passarel·la sobre l'autovia, els ramals d'accés al Camí del Casalot i la via de tren, i un canalinterceptor al costat muntanya de l'autovia. L'actuació es farà en una longitud 1.283 metres.