El Pessebre dels Estels tanca una nova edició amb xifres que superen les expectatives

Més de 6.000 persones no s'han volgut perdre un dels pessebres vivents més espectaculars de la demarcació

El Pessebre dels Estels tanca una nova edició amb bones xifres.
El Pessebre dels Estels tanca una nova edició amb bones xifres. | Ajuntament Hospitalet de l'Infant
19 de desembre del 2023
Actualitzat a les 9:59h
El Pessebre dels Estels, organitzat per l'Associació Masia de Castelló amb el patrocini de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, ha tancat una nova edició amb unes xifres que ratifiquen la consolidació de l'esdeveniment. Segons el president de l'Associació, SantiNomen, durant els 4 dies de representació (el 8, 9, 16 i 17 de desembre), més de 6.000 persones han assistit al Pessebre dels Estels, acompanyades per uns 325voluntaris que han participat com a figurants o han col·laborat en la celebració del pessebre.

"El Pessebre dels Estels s'ha convertit en una proposta de territori, en el pessebre de la província de Tarragona" ha assegurat Nomen després de tancar aquesta edició, afegint que l'esdeveniment "és una iniciativapedagògica, d'aprenentatge i de descoberta d'antics oficis". 

L'organització ha superatl'objectiu establert d'atraure més de 6.000 visitants i més de 250voluntaris, amb 325persones que han contribuït a l'esdeveniment, incloent-hi 35 de fora del municipi.

Durant aquests dies, s'han representat53escenesbíbliques i d'oficis antics amb la participació de figurants, decoració i animals. El públic també ha tingut l'oportunitat d'interactuar amb els actors, oferint una experiència immersiva completa.

Un dels canvis que s'incorporaven enguany era l'ampliació de l'horari de visita, un fet que des de l'Associació Masia de Castelló han valoratpositivament. Aquest any, s'han programat fins a 6 passis diaris amb inici a les 17.00 hores, permetent l'accés al pessebre cada mitja hora fins a l'últim passi diari a les 19.30 hores.

En marxa el concurs de fotografies

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament deVandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tenen en marxa el concurs anual de fotografia a Instagram amb motiu del Pessebre. El premi consisteix en una nit d'allotjament amb esmorzar a l'hotel La Figuerola, un dinar de menú degustació al restaurant El Safareig i accés a la piscinalúdica per a dues persones.

Per participar, les fotografies han de ser etiquetades amb #pessebredelsestels2023. Es tindran en compte totes les fotografies etiquetades fins al 30 de desembre de 2023 que mostrin imatges relacionades amb la celebració del XXVI Pessebre dels Estels.

El jurat, compost per membres de l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, seleccionarà les 3 imatges finalistes. El dilluns 8 de gener, les imatges finalistes es publicaran al compted'Instagram (@turisme_hospitalet) i a la pàgina de Facebook (Turisme l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors). La imatgeguanyadora serà la que obtingui més "likes" en total a les dues xarxes socials fins a les 22.00 hores del dia de la publicació, i es comunicarà posteriorment.