Jornada caòtica a l'AP-7 a Tarragona amb cues de més de 20 quilòmetres

Dos accidents a l'AP-7 i a l'A-7 amb camions implicats, així com l'operació sortida de les festes, estan generat cues molt llargues

Trànsit molt complicat a les carreteres de Tarragona.
Trànsit molt complicat a les carreteres de Tarragona. | Trànsit
22 de desembre del 2023
Actualitzat a les 16:52h
Divendres22 de desembre, dia en què moltes persones comencen les vacances de Nadal i surten a la carretera per arribar a les seves destinacions. A aquest còctel que ja preveia un trànsitintens en les principals carreteres del país, se li ha hagut de sumar dosaccidents amb camions implicats a l'AP-7 i a l'A-7 a Tarragona que han fet créixer les cues a llargàriesquilomètriques.

A primerahora de la tarda, les retencions generades pels accidents anaven millorant, però encara es conservaven. El primer dels sinistres ha tingut lloc a l'AP-7 a l'altura de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i ha implicat un camió que ha bolcat a la carretera i ha patit una important fuita de gasoil

Aquest fet ha obligat a tallar la via i fer desviaments des de l'Ametlla de Mar, però poc després també s'ha registrat un altreaccident a l'A-7, a la mateixa altura, amb un camió també implicat. Aquests dos accidents han format cues de més de vint quilòmetres, i a primera hora de la tarda ja s'havia normalitzat la situació a l'AP-7 en aquest tram, però encara es registraven cues de sis quilòmetres a l'N-340 a Vandellòs i de 9 quilòmetres entre Vandellòs i Mont-roig del Camp.

Més cues a l'AP-7 en diversos trams de Tarragona

Paral·lelament, els desviaments i l'operaciósortida de les festes de Nadal han generat cues en altres punts de les carreteres tarragonines. Segons el Servei Català de Trànsit, a les cinc de la tarda s'acumulaven 5 quilòmetres de cua a l'AP-7 entre Cambrils i Vila-seca. També hi ha 10 quilòmetres de cua entre l'Ametlla de Mar i Amposta i fins a 22 quilòmetres de cua entre Freginals i l'Ampolla.

Si heu de sortir a la carretera, caldrà agafar paciència o intentar trobar viesalternatives, si no, us tocarà fer cua.