La Diputació de Tarragona premia Pa Rural, el millor projecte de l’Alt Camp amb un «repte demogràfic»

El premi consisteix en 4.000 euros.

Imatge dels premiats
Imatge dels premiats | Cedida
02 de gener del 2024
Actualitzat a la 13:48h
Els Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona reconeixen i impulsen els millors projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. En l’edició corresponent a l’any 2023, l'Alt Camp ha estat d'enhorabona. Pa Rural ha estat guardonat amb el premi al millor projecte empresarial en la categoria de «Repte demogràfic».

Es tracta d'un projecte de l’emprenedor Paco Castillo. La seva activitat que consisteix en el repartiment de pa i brioixeria diaris a zones exclusivament rurals, concretament a les urbanitzacions del Pla de Santa Maria, Valls i Alió. De fet, no hi ha cap servei similar a la zona i amb aquest projecte s’ajuda les persones que no disposen de transport i es fomenta la igualtat entre zones rurals i les zones urbanes.

Pa Rural ha estat guardonat en la categoria que premia els projectes que impulsen dinàmiques de transformació social, econòmica i demogràfica, per tal de potenciar la igualtat d’oportunitats entre els àmbits urbà i rural, per contribuir al seu equilibri. El premi consisteix en 4.000 euros.