La Fàbrica de les Il·lusions reparteix màgia i llum als xiquets de Valls

Una de les novetats d’aquesta edició és un nou espai en el recorregut de la fàbrica: la mina de Carbó

La Fàbrica de les Il·lusions va obrir portes ahir dia 2 de gener de 2024
La Fàbrica de les Il·lusions va obrir portes ahir dia 2 de gener de 2024 | Albert Oliva
03 de gener del 2024
Actualitzat a les 10:23h
La Fàbrica de les Il·lusions ja funciona a ple rendiment a Valls. Aquests dies, la sala de la Cooperativa Agrícola acull l'espectacle participatiu i familiar que ha esdevingut indispensable durant les festes de Nadal a la capital de l'Alt Camp. Es tracta d'una proposta plena de llums, colors i moltes sorpreses on els infants s'endinsen pel recorregut de la fàbrica on treballen els secretaris i secretàries de ses majestats els Reis d'Orient

En aquest espai els infants poden descobrir com l’Estel i el grup de secretaris i secretàries dels Reis preparen les joguines que repartiran la matinada del 5 de gener, recullen les cartes a l'Oficina Central de correus i ordenen tota la informació per transformar les il·lusions en regals. Un viatge amb el que ajuden a fer possible que els nens i nenes de tota la ciutat aconsegueixin rebre els seus desitjos la nit més màgica de l'any.

La Carbonera, un nou espai de la Fàbrica

Una de les novetats d’aquesta edició és un nou espai en el recorregut de la fàbrica: la mina de Carbó, on els infant es troben amb un nou personatge: la Carbonera. La Carbonera dona la benvinguda als infants que s’hi acosten per explicar-los que la nit del 5 de gener tothom rep una mica de carbó, independentment de si s’han portat bé o malament. 
 

Un dels espais de la Fàbrica de les Il·lusions Foto: Albert Oliva



Els nens i nenes que assisteixen a La Fàbrica, a més, interactuen amb els diferents secretaris i secretàries allí presents, que els ajuden en les diferents tasques que es requereixen perquè les cartes i els desitjos arribin a bon port.

Entrades exhaurides

La Fàbrica de les Il·lusions és, Nadal rere Nadal, un èxit total. Fa dies que les entrades per assistir a l'espectacle s'han exhaurit i entre el 2, 3 i 4 de gener prop de 1.200 xiquets i xiquetes visitaran l'espai.

La durada de l'estada és, aproximadament, de 25 minuts. La Fàbrica de les Il·lusions compta en aquesta edició amb la col·laboració de la Societat Agrícola de Valls, el Consorci per la Normalització Lingüística i els comerços Bonifàs, Lluïsa Vives Joguets i Gasco Joguines.