L'EMT de Tarragona estrenarà el 8 de gener la nova línia d'autobús L43

Connectarà els barris de Ponent amb el Complex Educatiu de Tarragona

La nova línia 43 de l'EMT connectarà els barris de Ponent i l'antiga Universitat Laboral.
La nova línia 43 de l'EMT connectarà els barris de Ponent i l'antiga Universitat Laboral. | EMT
03 de gener del 2024
Actualitzat a les 11:14h
L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) posarà en marxa el dilluns 8 de gener la nova línia L43 que connecta Bonavista i el Complex Educatiu de Tarragona, passant pels barris de Ponent, sense haver de fer transbord al centre de la ciutat. L'objectiu és millorar les connexions i donar servei a les persones usuàries residents als barris de Ponent que diàriament es desplacen fins a l'antiga Universitat Laboral.

Així mateix, la línia L42, que fa el trajecte des de Pere Martell fins al Complex Educatiu de Tarragona, adapta els horaris a la tarda per adequar-se a les necessitats de les persones usuàries.
 

"Escoltem les peticions fetes per les persones usuàries"

En concret, la línia L43 cobrirà el recorregut entre el Complex Educatiu i Bonavista passant per Icomar, Riuclar, Torreforta i Campclar. La línia 42 adaptarà l'horari de tarda amb sortida des del Complex Educatiu a les 18.35 hores i les 19.35 hores els dies lectius, i sortida des de la parada de Pere Martell a les 18.55 hores els dies lectius.

La presidenta de l'EMT, Sonia Orts, ha destacat que "escoltem les peticions fetes per les persones usuàries i treballem per donar la màxima cobertura a les necessitats canviants de la ciutat, sempre amb l'adequació dels recursos disponibles de l'empresa".

Així mateix, Orts ha afegit que "hem establert reunions de coordinació i seguiment amb la direcció del Complex Educatiu de Tarragona per posar en comú les necessitats dels alumnes i professors i anticipar-nos a les demandes dels usuaris".