ERC carrega contra el govern de Tarragona per la nova línia d'autobús municipal

Els republicans consideren que «s'ha fet a mitges», perquè no té parades als barris de Parc Riu Clar, l'Albada i la Floresta

La nova línia L43 es posarà en marxa el pròxim dilluns 8 de gener.
La nova línia L43 es posarà en marxa el pròxim dilluns 8 de gener. | Antonio Ramos
04 de gener del 2024
Actualitzat a les 17:23h
El Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona ha carregat contra el govern municipal perquè la nova línia 43, que connecta els barris de Ponent amb la Laboral, no té parades a Parc Riu Clar, l'Albada i la Floresta. En un un comunicat, els republicans han instat l'executiu a reformular el recorregut de la nova línia per donar servei a aquests barris.

Esquerra ha recordat que el passat 27 de juliol es va aprovar per unanimitat una moció presentada per En Comú Podem, en la qual es va afegir una esmena d'Esquerra perquè el recorregut de la línia 43 tingués en compte els barris de l'altra banda de la T-11.

En aquest sentit, ERC ha explicat que "després de la presentació de la nova línia quedem perplexos perquè s'ha fet cas omís a aquest acord del passat mes de juliol".
 

"Sembla que al govern del PSC només li importi una part dels barris de Ponent"

La portaveu republicana, Maria Roig, ha celebrat la posada en funcionament de la nova línia d'autobús municipal, tot i que ha lamentat que "s'hagi fet a mitges". En aquest sentit, Roig ha afegit que "sembla que al govern del PSC només li importi una part dels barris de Ponent i que li costi mirar més enllà de la T-11 cap al nord".

Així mateix, la portaveu d'ERC ha manifestat que "també ens decep l'actitud d'En Comú Podem, que celebra la nova línia com una victòria quan la feina no s'ha fet bé".