Santa Coloma de Queralt vol urbanitzar el camí de la capelleta de Sant Magí

En el darrer plenari municipal es va aprovar l'inici de l'expropiació que contempla el projecte

Santa Coloma de Queralt.
Santa Coloma de Queralt. | Cedida
08 de gener del 2024
Actualitzat a la 13:04h
L'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt vol urbanitzar el camí de la capelleta de Sant Magí. En el darrer ple municipal celebrat el passat dia 21 de desembre, es va aprovar l’inici de l'expedient d’expropiació del projecte per urbanitzar la zona. 

La Capelleta de Sant Magí compta amb un espai de descans situat a uns 500 metres del nucli urbà de Santa Coloma. S’accedeix per la carretera B-220, de només 6 metres d’amplada i sense voral.

En aquest sentit, ara s'ha encarregat a la Diputació de Tarragona el projecte per completar el tram que falta de camí, amb un pressupost de 124.075 euros. L’obra comptarà amb 80.000 euros de subvencions compromeses per altres administracions públiques, i tal com es va explicar en el plenari, «des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt s’està treballant per aconseguir altres subvencions per al finançament de la resta del cost de l’actuació».

L’expedient d’expropiació s’iniciarà amb la fase de mutu acord, en la qual s’intentarà arribar a un acord econòmic per a la fixació del preu just dels terrenys necessaris per a l’execució del projecte.