Quatre detinguts pel tiroteig al barri de Mas Pellicer a Reus

Els Mossos d’Esquadra han fet diverses entrades en pisos del barri on han intervingut diverses armes

Els Mossos d'Esquadra han perimetrat la zona per investigar el tiroteig a Reus.
Els Mossos d'Esquadra han perimetrat la zona per investigar el tiroteig a Reus. | Sandra Pérez
17 de gener del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 12:02h

ACTUALITZACIÓ 22.00h

Els Mossos d’Esquadra han detingutquatrepersones relacionades amb el tiroteig al barri Mas Pellicer a Reus. La policia ha mantingut el dispositiu fins que ha pogut executar diverses entrades a domicilis, on s’han produït les detencions. També s’han intervingut diverses armes.

La policia mantindrà el dispositiu a la zona en els pròxims dies per mantenir l’ordre públic, mentre la investigació continua oberta i no es descarten més detinguts.
 

Notícia original
El barriSantJosepObrer de Reus i la zona de MasPellicer torna a ser protagonista per un greuincident. Pels volts de les deu del matí del dimecres, 17 de gener, diverses trucades al servei d'emergències han alertat sobre un possible incident amb armes de foc a la zona.
 


Segons ha pogut confirmarTarragonaDigital, els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat a la zona de Mas Pellicer per investigar els fets. De moment, no consten personesferides pel tiroteig, tot i que sí que s'ha confirmat que hi ha haguttrets.

Agents d'Ordre Públic i diversos efectius de SeguretatCiutadana dels Mossosd'Esquadra s'han desplegat a la zona per trobar l'origen i la causa del greu incident. El barri ha quedat completament perimetrat i tallat durant tot el matí de dimecres i, de moment, només s'han endut una persona a comissaria que estaria presumptament relacionada amb els fets.

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant els autors del tiroteig i mantindran el dispositiu a la zona durant tot el dimecres i, possiblement, durant la jornada de dijous per assegurar que no hi ha nousincidents.

Perimetren la zona

L'àrea ha estat totalmenttallada i al lloc dels fets també hi han intervingut també efectius de la GuàrdiaUrbana i del Sistemad'EmergènciesMèdiques. S'han viscut alguns moments de tensió amb els veïns de la zonaperimetrada, els quals volien accedir a les seves cases, on el GEI s'ha desplegat per efectuar diverses entrades en pisos de l'àrea.
 

S'han executat diverses entrades a cases de la zona del tiroteig a Reus. Foto: Mossos

 


Segons ha avançat elCaso, es tractaria d'una disputa entre persones d'ètnia gitana i marroquina pel control del tràfic de drogues a la zona. No és el primer incident de característiquessimilars que es produeix a la zona i per aquest motiu.
 

 

Una persona ha estat traslladada a comissaria per tenir presumpta relació amb els fets. Foto: Sandra Pérez

 

Busquen els autors

Malgrat que el GEI ha dut a terme entrades en diverses cases de la zona, encara no haurien localitzat els autors del tiroteig. Tanmateix, sí que s'han endut una persona a comissaria que estaria presumptament relacionada amb els fets. La investigació continua oberta.
 

El GEI s'ha desplaçat a la zona de Mas Pellicer i està investigant els fets. Foto: Sandra Pérez

 


La zona de MasPellicer i el SantJosepObrer és una de les calentes a la ciutat de Reus. Habitualment, les forces de seguretat organitzen dispositiusimportants per pentinar la zona.

La majoria dels dispositius van enfocats al tràfic de drogues, desmantellant i localitzantimmobles que puguin ser punts de disitribució i emmagatzematge de droga, així com altres delictes com l'ocupació i el frauelèctric.

 

Arxivat a