El Museu Casteller de Valls regalarà entrades 2x1 per la Festa de la Calçotada

Les entrades podran ser utilitzades per visitar el Museu fins a l'1 de setembre.

Imatge de l'exterior del Museu Casteller
Imatge de l'exterior del Museu Casteller | Cedida
19 de gener del 2024
Actualitzat a les 9:46h
El Museu Casteller de Catalunya ho té tot a punt per la Gran Festa de la Calçotada de Valls del proper diumenge 28 de gener, una de les celebracions gastronòmiques populars i més multitudinàries de Catalunya. Així, el Museu tindrà presència destacada en la que serà la primera Gran Festa des de l'obertura de l'equipament, sumant d'aquesta manera en una mateixa jornada la força i la popularitat dels castells i els calçots que han convertit Valls en referent cultural com a Km0 casteller i alhora capital gastronòmica com a ciutat origen de la Calçotada.

Conjuntament amb l'organització de la Gran Festa de la Calçotada, el Museu Casteller ha acordat tot un seguit d'accions per establir una promoció conjunta. Com a principal reclam, tots els lots degustació de la Calçotada que es distribueixen amb motiu de la Gran Festa comptaran amb una oferta 2x1 del Museu Casteller que permetrà beneficiar-se de dues entrades al preu d'una. En total, l'organització distribuirà l'oferta 2x1 a tots els lots degustació de la Gran Festa, amb entrades que podran ser utilitzades per visitar el Museu fins a l'1 de setembre.

Lot degustació

El lot degustació de la Gran Festa de la Calçotada inclou, a més de les entrades al Museu Casteller, 12 calçots, una ampolla de cava Castell d'Or de 375 ml, una terrina de salsa de Salses Fruits, una ració de pa Cristallino d'Europastry, aigua, una taronja, postres «biscuit de taronja» de Fleca Cal Cesc i un pitet commemoratiu. El lot degustació es pot adquirir ja anticipadament al preu d'oferta de 12 euros al portal web de la Gran Festa, així com presencialment el mateix diumenge dia 28 de gener per 14 euros.

D'altra banda, el Museu Casteller també ampliarà horaris tot el cap de setmana per facilitar l'accés al gran nombre de persones que visiten Valls coincidint amb la Gran Festa de la Calçotada. En concret, el dissabte 27 i el diumenge 28, el Museu Casteller estarà obert ininterrompudament de les 10h a les 19h. A més, el Museu Casteller també serà present en el lliurament de premis dels diferents concursos que s'organitzen per la Gran Festa amb l'obsequi d'una entrada per a dues persones a tots els guanyadors.