Més de 10.000 persones al Cós de Sant Antoni al parc de la Torre d'en Dolça

Vila-seca torna a celebrar el Cós de Sant Antoni amb la participació de 16 cavalls pura sang anglesos

Els cavalls van tornar a competir a Vila-seca.
Els cavalls van tornar a competir a Vila-seca. | TarragonaDigital
22 de gener del 2024
Actualitzat a les 8:58h
El circuithípic del Parc de la Torre d'en Dolça de Vila-seca ha tornat a ser l'escenari del Cós de SantAntoni, reconegut com a Element Festiu Tradicionald'InterèsNacional. Milers de persones han omplert l'àrea per ser testimonis de les curses protagonitzades per 16 cavalls pura sang anglesos, on s'han repartit 30.000euros en premis.

La primeracursa, Premi Torre d'en Dolça, amb una distància de 1.700 metres, ha vist la victòria del cavall Priapo, propietat de la quadra MP Racing i muntat pel genet Marc Pulido. A la segona cursa, Gran PremiAjuntament de Vila-seca, amb una exigent distància de 2.500metres, el triomf ha estat per al cavall Cat Haclysme, pertanyent a la quadra Anaiak i muntat per Dinis Ferreira. Finalment, en la cursa Premi PatronatMunicipal de Turisme de Vila-seca, de 1.700 metres, el cavall guanyador ha estat Peace Warrior, propietat de la quadra Costa La Vall i muntat per José Luís Borrego.

Amb més de 10.000assistents, la jornada festiva ha ofert un ambientesportiu i familiar excepcional, estretament vinculat al món dels cavalls. Professionals, autoritats, propietaris i aficionats han coincidit en destacar l'excel·lent organització i l'èxit continuat d'aquestes úniques curses de cavalls a Catalunya. Aquest any, l'emoció ha tingut un paper destacat, ja que els jutges han fet ús de la foto finish per resoldre les arribadesfinals en les tres curses, afegint un toc extra de suspens a la jornada.