Una pastisseria de Torredembarra, escollida com la millor del Camp de Tarragona

La 7a Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts distingeix les 50 millors pastisseries de Catalunya, d'entre les quals n'hi ha 9 de la demarcació

Cal Jan, a Torredembarra, ha tornat a ser distingida com la millor pastisseria de Tarragona.
Cal Jan, a Torredembarra, ha tornat a ser distingida com la millor pastisseria de Tarragona. | Facebook
22 de gener del 2024
Actualitzat a les 9:16h
La MostraInternacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts ha celebrat la seva setenaedició, lliurant les prestigioses distincionsFava de Cacau - Sant Vicenç dels Horts, que reconeixen les 50millorspastisseries de Catalunya. La mostra també va distingir les millorspastisseries de cada demarcació de Tarragona, així com el top50 de millorspastisseries de Catalunya on hi figuren 9establiments del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

La pastisseria Hofmann, ubicada a Barcelona, va ser distingida amb el Premi a la Més Innovadora, destacant la seva creativitat i modernitat en la pastisseria. Per la seva part, la pastisseriaFerrer, amb seu a Olot, va ser premiada com la de MésValorHistòric, reconeixent la seva contribució a la riquesa patrimonial de la pastisseria catalana. Finalment, La Xicra, de Terrassa, va ser distingida com a Elaborador del Producte Més Singular, destacant la seva originalitat i dedicació a la creació de productes únics.

La millor pastisseria de Tarragona és a Torredembarra

En el marc de la mostra, es va distingir també les millorspastisseries catalanes en cada àmbitterritorial. En aquest sentit, Cal Jan, a Torredembarra, va rebre el guardó com a millorpastisseria del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

El concurs també diferencia l'àmbitterritorial del Penedès i en aquesta categoria la millor pastisseria ha estat L'Obrador, al Vendrell. Finalment, la mostra també elabora el top 50 de millorspastisseries de Catalunya i a la demarcació de Tarragona hi ha 9 establiments distingits:
  • Pastisseria L’obrador (El Vendrell)
  • Pastisseria Rossana (Calafell)
  • Confiteria Padreny (Reus)
  • Pastisseria Bahía (L’Ampolla)
  • Pastisseria CalJan (Torredembarra)
  • Pastisseria LaFont (Cambrils)
  • Pastisseria Larrosa (Flix)
  • Pastisseria Xocosave (Riudoms)
  • Peralta Pastissers (Tortosa)

Aquest esdeveniment, que destaca l'excel·lència i la diversitat de la pastisseriacatalana, consolida la Mostra com una plataformareconeguda que premia i celebra la dedicació i la qualitat dels professionals d'aquest sector a Catalunya.