El Festival Maig de Santa Coloma de Queralt anuncia els primers caps de cartell de 2024

L'esdeveniment tindrà lloc els dies 24 i 25 de maig de 2024

Imatge d'una edició anterior del festival
Imatge d'una edició anterior del festival | Cedida
23 de gener del 2024
Actualitzat a les 9:42h
El Festival Maig de Santa Coloma de Queralt ja ha presentat els primers grups confirmats en l'11a edició. L'esdeveniment se celebrarà els dies 24 i 25 de maig de 2024.

En aquest sentit, la Paloma, Maria Jaume i La Ludwig Band son els primers caps de cartell de la nova edició del certamen musical.

Per una banda, la Ludwig Band, porta a terme una de les gires més destacades, revolucionant el panorama català gràcies a les seves lletres agudes i el seu esperit satíric. Després de 4 discos en tan sols 4 anys, arriben amb Gràcies per venir, el seu treball més ambiciós, corejable, potent i representatiu.

Per altra banda, Maria Jaume presentarà al festival colomí el seu segon disc Voltes i voltes, un àlbum amb el qual l’artista ofereix una nova visió d’ella mateixa. 

En tercer lloc, la banda madrilenya La Paloma és un grup de noise rock que l’any passat van publicar el disc Todavía no i els va confirmar com una de les bandes estatals amb més futur.

Festival rural de referència

El Festival Maig és l’esdeveniment cultural de referència de la Baixa Segarra. Aposten per una cultura descentralitzada i per posar en valor el món rural com a espais de trobada per celebrar la cultura, el coneixement i la vida.

Hi ha concerts entre camps de blat, conferències, natura i una selecció d’artistes de primer nivell per a tots els públics i sensibilitats.