Ten Brinke ven els terrenys on està previst construir el centre comercial Tarraco Centrum

General de Galerías Comerciales SA ha adquirit els més de 54.000 metres quadrats situats a tocar de la T-11

Imatge dels terrenys on s'ha de construir el parc comercial Tarraco Centrum.
Imatge dels terrenys on s'ha de construir el parc comercial Tarraco Centrum. | Google Maps
26 de gener del 2024
Actualitzat a les 11:58h
General de Galerías Comerciales SA ha comprat a Ten Brinke els més de 54.000 metres quadrats de terreny on s'ha d'ubicar el parc comercial Tarraco Centrum, segons ha anunciat l'empresa neerlandesa en un comunicat. L'espai, ubicat entre els barris de Bonavista i Campclar, a tocar de la T-11, ha d'acollir un centre comercial de 17.100 metres quadrats, així com 192 habitages de lloguer assequible i el nou Hospital Viamed.

El parc comercial projectat preveu la fusió dels àmbits de la salut i el comerç minorista. Així mateix, hi haurà zones verdes i la zona estarà connectada amb carrils bici i transport públic. En aquest sentit, Ten Brinke explicava fa unes dies a Tac12 que ja havia assignat tots els locals comercials previstos.

Abans de l'anunci de la compra-venda dels terrenys, estava previst que les obres de Tarraco Centrum comencessin durant la primavera.
 

Diversos centres comercials a tot Espanya

General de Galerías Comerciales (GGC) és una empresa que té en propietat i gestiona diversos parcs i centres comercials. Entre ells hi ha El Mirador a las Palmas de Gran Canària, Mataró Parc, Gran Plaza a Roquetas de Mar o La Cañada a Marbella.

Així mateix, la companyia esta treballant en dos grans complexos comercials de 180.000 i 120.000 metres quadrats a Madrid i Marbella, respectivament.