Denuncien un nou robatori a l'Associació de Veïns del Nou Vendrell

Es tracta del tercer incident d'aquestes característiques que pateix l'entitat en menys d'un any

Els lladres es van endur fusta que hi havia a la part del darrere de la seu veïnal.
Els lladres es van endur fusta que hi havia a la part del darrere de la seu veïnal. | Cedida
29 de gener del 2024
Actualitzat a les 15:27h
L'Associació de Veïnes i Veïns del Nou Vendrell ha informat que la nit del 24 de gener van patir un intent de robatori a la seva seu, al carrer de la Zínnia. Els lladres no van aconseguir obrir les portes per accedir a l'interior de les dependències i van acabar robant la llenya que hi havia al pati de darrere de l'edifici, aprofitant que la tanca estava trencada. 

En aquest sentit, han denunciat que és la tercera vegada que l'entitat veïnal pateix un robatori en menys d'un any. Davant aquest situació, s'han mostrat "molt preocupats" per la manca de seguretat de la seu i han demanat a l'Ajuntament del Vendrell que treballi per garantir la seguretat al municipi.
 

Peticions a la Junta de Seguretat Local

En un comunicat, s'ha anunciat que a través de la Federació Xarxa Vendrellenca es presentarà un expedient davant la Junta de Seguretat Local per demanar seguretat al barri de Nou Vendrell. Així mateix, es tornarà a demanar que s'instal·li enllumenat a la plaça que hi ha davant de la seu per garantir la visibilitat durant la nit.  

Finalment, des de la Federació Xarxa Vendrellenca es demana a l'Ajuntament del Vendrell una solució estructural en matèria de seguretat a través de l'elaboració d'un pla de seguretat per a tot el municipi.