Reus és la segona ciutat de Catalunya amb més demanda d'habitatge

Així ho revelen les dades del portal immobiliari Idealista

Reus és la segona ciutat de Catalunya amb més demanda d'habitatge.
Reus és la segona ciutat de Catalunya amb més demanda d'habitatge. | Laia Solanellas
30 de gener del 2024
Actualitzat a les 16:12h
Reus és una de les ciutats catalanes amb una major demanda per comprar un habitatge. Concretament, segons les dades del portal immobiliari Idealista, la capital del Baix Camp se situa com la segona de Catalunya, just després de Barcelona. En aquest sentit, la capital catalana és la dotzena en el rànquing nacional, mentre que Reus ocupa la vintena posició.

La capital del Baix Camp supera localitats de l'àrea metropolitana com Hospitalet de Llobregat o Badalona. Altres localitats tarragonines també apareixen en el rànquing del portal immobiliari Idealista. Es tracta de Tarragona (32), Salou (69), Cambrils (71) i Calafell (101).

Poc a poc, la demanda d'habitatges a la demarcació de Tarragona va en augment, amb un efecte crida pels preus més econòmics que hi ha a l'àrea metropolitana de Barcelona, especialment en el cas de Reus.
 

Reus és una de les ciutats més econòmiques per comprar un pis

Pel que fa als preus, comprar un habitatge a la capital del Baix Camp té un cost mitjà de 149.851 euros. En aquest sentit, se situa en la posició 107 del rànquing —de 119—, molt per sota de les altres localitats tarragonines que apareixen al rànquing.

Així, Cambrils ocupa la posició 47 (269.144 euros), Tarragona és la 59a ciutat (243.607 euros), Calafell apareix en la 65a posició (220.041 euros), mentre que Salou és el 74è municipi (208.351).