1 de 10
SUCCESSOS

Ocupen una oficina bancària a la Rambla Nova de Tarragona

El Sindicat d'Habitatge de Tarragona protesta contra dos desnonaments previstos aquest mes de febrer a la capital tarragonina

Els Mossos han identificat els manifestants del Sindicat que han ocupat l'oficina bancària del BBVA. | Sindicat d'Habitatge de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 1 de febrer de 2024 a les 11:05 |
El Sindicat d'Habitatge de Tarragona ha ocupat aquest dijous 1 de febrer l'oficina bancària del BBVA de la Rambla Nova. El motiu d'aquest actes és protestar contra dos desnonaments previstos a Icomar i a Sant Salvador en les pròximes setmanes. Segons ha denunciat l'entitat, el 8 de febrer està previst el desnonament de la família del Mohamed a Icomar, mentre que el dia 15 està programat el desnonament de la família de la Fatima a Sant Salvador.
 

En aquest sentit, els manifestants del Sindicat de l'Habitatge exigeix a l'entitat bancària que suspengui immediatament els dos desnonaments sense fixar cap nova data. Així mateix, demanen que s'obri un canal de negociació entre el BBVA i el Sindicat per aconseguir una solució definitiva per a les famílies de la Fatima i el Mohamed.

Segons ha publicat el Sindicat a les xarxes socials, els Mossos d'Esquadra han identificat els manifestants que han ocupat l'oficina bancària del BBVA de la Rambla Nova.
Participació