Aprofita el descuit d'un repartidor a Reus per robar-li un paquet amb mòbils

Segons el repartidor, el valor dels telèfons que duia era d'uns 4.500 euros

Imatge de les eines intervingudes durant l'escorcoll.
Imatge de les eines intervingudes durant l'escorcoll. | Mossos
01 de febrer del 2024
Actualitzat a la 13:46h
Agents dels Mossos d'Esquadra de les comissaries de Reus i Cambrils van dur a terme aquest dimecres, 31 de gener, l'arrest d'un home de 38 anys a la ciutat de Reus. L'individu està acusat d'un delicte de furt en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc cap a les 10.45 hores , quan agents de paisà van ser testimonis d'una baralla entre dues persones a l'avinguda Marià Fortuny. Ràpidament, els Mossos d'Esquadra es van dirigir al lloc dels fets i van intervenir per separar els dos homes involucrats en la batussa.

Durant la intervenció, es va descobrir que un dels individusrecriminava a l'altre per haver intentat robar-li un paquet que es trobava al maleter d'una furgoneta. Segons la víctima, el lladre hauria aprofitat un moment en què l'home estava a la partfrontal del vehicle per emportar-se un paquet que contenia telèfons mòbils amb un valor aproximat de 4.500 euros.

En el registre deldetingut, els agents van trobar unes claus de vehicle que van ser identificades com a propietat seva. A més, en l'escorcoll del cotxe es van descobrir diverses eines que podrien ser utilitzades per cometrerobatoris.

A la vista d'aquests elements, els Mossos d'Esquadra van procedir a la detenció de l'individu pel presumpte delicte de furt en grau de temptativa. El detingut va ser traslladat a dependènciespolicials i va declarar sota l'obligació de presentar-se davant l'autoritatjudicial quan sigui requerit.