1 de 10
SUCCESSOS

Batussa multitudinària en un gimnàs de Reus: cops de puny i pals per una màquina

Els fets van tenir lloc aquest dilluns al vespre en un equipament que ha obert portes recentment al centre comercial La Fira

Els fets van tenir aquest dilluns al vespre al gimnàs del centre comercial La Fira de Reus. | Pixabay
per TarragonaDigital, Reus | 6 de febrer de 2024 a les 15:30 |
Vespre mogut el d'aquest dilluns 5 de febrer al nou gimnàs del centre comercial La Fira de Reus, després que es produís una batalla campal entre diverses persones. Segons ha avançat el digital ElCaso.cat, s'han interposat diverses denúncies creuades arran dels fets i els Mossos d'Esquadra van identificar tres homes, dos d'ells germans, com a suposats responsables de l'inici de la batussa.


Segons el citat mitjà, l'atestat policial indica que la baralla va acabar amb cops de punys i cops amb pals. Tot i l'espectacularitat dels fets, no es va produir cap detenció ni tampoc cap persona ferida.

La policia catalana traslladarà ara les diligències, que inclouen l'atestat amb les declaracions dels implicats i els testimonis, al jutjat de guàrdia.

 

Un nou gimnàs que va obrir fa unes setmanes

Aquest nou gimnàs va obrir portes abans de les festes de Nadal, amb una campanya de màrqueting molt agressiva, regalant diverses setmanes als nous clients. En aquest sentit, una de les hipòtesis és que la baralla s'iniciés arran de de la gran afluència de persones i la llarga espera que es produeix per fer servir les màquines.

L'empresa gestora del gimnàs, Fitness Park també ha obert una investigació per detectar quines persones van iniciar els fets i fer-los fora. Així mateix, també estudia fer canvis en la seva política per evitar problemes de massificació.
Participació