Dispositiu policial al Vendrell: una vintena d'identificats, denúncies i detencions

Mossos, Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional van desplegar l'operatiu en dos establiments del carrer Lluís Companys de la capital del Baix Penedès

El desplegament dels cossos i forces de seguretat es va fer al carrer Lluís Companys del Vendrell.
El desplegament dels cossos i forces de seguretat es va fer al carrer Lluís Companys del Vendrell. | Mossos d'Esquadra
09 de febrer del 2024
Actualitzat a les 10:30h
Els Mossos d'Esquadra, la Policia Local del Vendrell, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional van dur a terme aquest dijous 8 de febrer un dispositiu conjunt en dos establiments del carrer Lluís Companys de la capital del Baix Penedès. En l'operatiu, que va comptar amb el suport d'efectius d'ordre públic, es van identificar diverses persones, es van interposar una desena de denúncies i es van fer detencions.

Segons ha explicat la policia catalana, aquest tipus d'operatius es planifiquen amb l'objectiu d'augmentar la sensació de seguretat entre els veïns de la zona i controlar activitats que poden ser constitutives d'infraccions penals i administratives.
 

Una vintena d'identificats, diverses denúncies i detencions

En total es van identificar 23 persones en el marc de la Llei Orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana. Els Mossos van denunciar dues persones per tinença d'una arma blanca i substàncies estupefaents. Juntament amb la Policia Local, també es va detenir una persona a la qual li constava una ordre vigent per trencament de condemna. Així mateix, es van tramitar tres denúncies per diverses infraccions administratives pel que fa a rètols i aspectes sanitaris.

De la seva banda, la Guàrdia Civil va interposar cinc denúncies més per contraban i venda de 'sisha', així com per permetre'n el consum a l'interior dels locals. També en relació a la Llei del Tabac i la Llei general tributària atès que no disposaven dels corresponents rebuts i comprovants.  

Finalment, els agents de la Policia Nacional va detenir tres persones per infringir la Llei d'Estrangeria.